October 2010   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Alūksne

Posted on 2010.10.22 at 13:21
Vakar pirmo reizi ēdu prosu, kuru pati, protams,arī pagatavoju. Visai interesants un gards produkts. Pats `Dieviņš` mani vadīja brīdī, kad no veikala plaukta laukā izcēlu prosas putraimu iepakojumu un ieliku pirkuma grozā,jo parasti es tam plauktam īpašu vērību nepievērsu. Internetā būs jāpameklē vēl kādu recepti, šoreiz gan sāļi štengro, jo saldā, lai arī cik tā būtu garda, var ātri apnikt.
Atkārtošos - iznāca tiešām gards pasākums, turklāt, raksta, ka tas ir arī veselīgs...

psihoterapijas seans mājas apstākļos

Posted on 2010.10.21 at 22:12
Sasodīts! Kādēļ cilvēki, kuriem labi sanāk adīšana un tamborēšana ada un tamborē mēslus? Pretīgu formu un krāsu dziju sūdi - nekas vairāk :( pagājušās nedēļas sākumā parakņājos pa internetu ar domu sameklēt kādu jauku un interesantu dzijas veidojumu, bet nekā! Vai spiedīgos finansiālajos laikos cilvēkiem saspiežas arī domājamais aparāts? Nav ienācis prātā nolikt malā tradicionālo manieri un pievērsties kaut kam jaunam? Cik var tās jēlās cakas un patizlo krāsu auseklīšiem un citiem mēsliem? Auseklītim un citām latviskām skariņām nav ne vainas, gluži pretēji,bet būtu ieteicams tos nekabināt tradicionālām zeķēm un cimdiem.
Aj.... katrā ziņā viss ko vēlējos uzrakstīt ir tas, ka vilšanās sajūta tika apslāpēta ieejot dzijas veikalā un sapērkot dziju....Adīšu pati, lai gan šajā jomā sevišķi spēcīga gan neesmu[viss sanāk smuki un kārtīgi,bet dikti lēni]. Turklāt adīšana ļoti nomierina...

Cilvēki mainās

Posted on 2010.10.20 at 13:50
Nezinu kādēļ, bet mana ģimene nekad nav spējusi izveidot labas attiecības ar ķirbjiem... No lielās ogas tiek nogrieztas pāris šķēlītes sulai un pārējais kvantums svinīgi nobīdīts mālā - trūdēšanas un pūšanas pasākumam.Biežāk tas kalpo dekoratīvs elements iekš virtuves,protams, ja tas ir neskarts.
Vakardien viss mainījās! Ķirbi pieliku klāt zupai un tad vēl no atlikušā izcepu pankūkas. Gan viens, gan otrs mikstrojums aizgāja uz urrā, īpaši tika slavētas pankūkas. Pieminēšu arī to,ka virtuvē es esmu diezgan biežs viesis un gatavoju uz nebēdu, tādēļ mani mājinieki ir labi ēduši un nemēdz dziedāt slavas dziesmas visam ko es uzšmorēju. Secinājums ir tikai viens - ķirbim nav ne vainas, būs jānoskata kāda biskvīta kūkas recepte, kuras sastāvā ir ķirbis.

Jēēēs!

Posted on 2010.10.18 at 13:34
Nevar nepamanīt pretī esošo, svaigi izripināto, sarkano paklāju, kā arī simfoniskā orķestra trauksmes pilnos skaņdarbus... Paldies par ovācijām un ziediem!
Nu tad tas ir noticis-es atkal esmu šeit. :))
p.s. Lai gan vecais konts šeit vēl taisa figurācijas, es ietērpju sevi jaunā un svaigā sviesta cibas profilā.