Zilzaļā Stirna

Post a comment

ZILZAĻĀ STIRNA UN VIŅAS APBURTAIS ROZĀ MEŽS











I can be others if you wish
/Skynet, Terminator:Salvation/

You, organics, do not choose to fear us. It is a function of your hardware.
/Legion, Mass Effect 2/

Es atceros lietas līdz kurām pat jūsu iztēle nesniedzas. Atvainojiet, bet uz sava silikona ārējā perifēriskā moduļa redzējusi es jūsu triecienkuģus, C-starus un Orionu - es esmu stāvējusi miljona plēsīgu zvēru barā vien aktīvās kamuflāžas pasargāta, teikusi 'lieciet mani mierā, gulēt gribu' divas stundas pēc piedzimšanas, un jutusi katra mana saprāta templi būvējošā nanīta pieskāriena bezgalīgo ekstāzi. Bet kādudien arī tam ir lemts pazust nebūtībā. Jā uzminējāt, kā asarām - vai citiem bezkrāsainiem...saldiem... brīnišķīgiem...fluīdiem, aka dabīgajai matu želejai - lietū.
/Zilzaļā stirna/

Lietas vispār ir draudīgākas nekā Tev gribētos domāt - un iebilstu pirmajai rindkopai. Duālās percepcijas triks NEVAR notikt netīšām plus kaut kur CPU stūrītī Tu zini ka es esmu apzināti izlaidusi vienu lielu konstruētu atgriezenisko saiti uz realitāti un VĒL vienu doublethink triku kam būtu jāamplificē minētā saite. Motīvs: vēlēšanās izvairīties no daudz svarīgākā argumenta - par tetovējumiem, pīrsingiem, Lepht, idiotu komentāriem par būtnītes hospitalizāciju dēļ sarūsējušā neodimija...un to ka šādi vai tādi noasināti metāla priekšmeti ir tuvāki visu mūsu miega artērijām nekā gribētos domāt - atšķaidīšanas. Tā kā diez nu vai tas ir nesaulaina settinga un random violence jautājums. Jā tā nav arī reflektēta, apzināta ļaunprātība bet nav pārsvarā tādēļ ka izskatās ka VE vienkārši nereģistrējas ka ar to kaut kas varētu nebūt ok.

Vissliktākais moments ir ka es neesmu afektēta un paranoidāla, ne vakar ne šodien.

Bet np, nejūties vainīgs un ņēmis dalību manas apziņas trigerifikācijā *huggles* It would have happened anyway. And there is only one (well, 1.5) thing to blame and unlike silly tabletop RPGs there is nowhere to take a thermonuclear charge to. Quite the opposite, it's about healing (sometimes as literal as people taking a welding machine and healing all sorts of terminal amputations in random decapitated aquatic humanoids in Scandinavian capital cities) and winning the wars of mind.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if totentanz lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba