Par visu un neko

4. Novembris 2009

4. Novembris 2009

Miedziņš

Add to Memories Tell A Friend
Šodiena pilnīgā miega varā, visu laiku tāds miegains. Uz laiciņu pat atlūzu. Redzēju dīvainu sapni, ka atrodos Jelgavā. Dodos uz Jelgavas staciju, un pērku 2 biļetes uz Rīgu. Kasiere cenšas tās iesmērēt pa 18 Ls. Protams, es uz to "izskrēju no rāmjiem". Tad atnāca milicija (jā, milicija, nevis policija) un savāca mani. Vajadzēja ieiet vienā kabinetā, kur... Nu tad es pamodos. Dīvains sapnis. Bija vēl viens sapnis, pēc kura es atskārtu interesantu domu. Pašu sapni nu vairs neatceros, bet ideja tāda - ja man paprasītu iedomāties, ko pozitīvu, tad es iedomātos tikai vienu. Bet tā arī ir. Pārējais kļuvis tik negatīvs... Nu prieks par to, ka man ir vismaz viena pozitīva doma.
Jā. Vakar atslēdza telefonam izejošos zvanus... Laikam jāsamaksā rēķins būs. Nu tad pagaidām pietiks. Ieiešu dušā un braukšu uz kārtējo mēģinājumu.
Un vēl kas, pamanīju šodien plauktā franču valodas mācību grāmatu. Braucot uz mēģinājumu autobusā būs jāpaskatās, varbūt pat jāpamācās.

Nesmēķēt. 3. diena

Add to Memories Tell A Friend
Vēl turos. Šodien vienu mirkli jau prasījās uzpīpēt, bet atturējos. Vēl viss notiek kā vajag. Tā cigarete vēl stāv uz galda. Lai ir, tas mazliet tā nervu pakutināšanai un spriedzes paveidošanai.
Powered by Sviesta Ciba