skribelējumi - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
20:42

[info]tomaats

[Link]

Šodienas pārdomu temats - Vai dzīvot kā aita, aitu barā vai lidot starp Ērgļiem?
Teikšu godīgi, doma par aitām un ērgļiem radās kokonam, bet manu domāšanu tas ar ietekmēja, es beidzot arī aizdomājos, mēģinot saprast kā tas varētu būt, kļūt par ērgli. Un vai par ērgli būt ir labāk?!
Tie, kas nesaprot par ko ir runa, paši vainīgi un, lai jums veicas eksistējot kā aitām. Jā es atzīstu es šobrīd arī esmu aita,bet aita ar nojausmu, ka pastāv tāda lieta kā dzīve, tur augšā starp ērgļiem. Un es meklēju savu ceļu uz dzīvi uz debesu augstumiem. Bet ir neskaitāmas barjeras, kas jāpārvar. Neskaitāmas sevī mītošas bailes, sevis nepieņemšana un nemīlēšana, vēl joprojām citu viedoklis par mums, mums ir tik ļoti svarīgs, tas viss grauž tevi no iekšienes, jo tu esi aita, lops, kuru vienmēr kāds kontrolā, baksta, saka ko tev darīt, spēlējas ar tevi, tavām jūtām. Tas ir nožēlojami, bet mēs aitas to pieļaujam, jo baidāmies palikt vieni, bez bara, bez pelēkās masas kurā dzīvojam, kura itkā mūs pasargā, bet vienlaicīgi arī sagrauj mūsu identitāti, orģinalitāti, spēku un varenību kas mūsos ir, bet ir iemidzināts, lai mēs paliktu te starp aitām.
Bet es tā negribu vairs dzīvot, es gribu lidot un pārvarēt bailes, es gribu saprast kas man jādara, lai es ar būtu ērglis. Tāpēc vēršos es uz debesīm un cerot ieraudzīt kādu ērgli, kam varētu pajautāt ar ko man sākt, lai es lidotu?
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba