tokidoki

Rasā pēdas

Maijs. 21., 2013 | 04:08 pm
No:: tokidoki

Iekāpj rasaini vēsā zālē manas kailās pēdas un sajūt vasaru un svaigumu. Zvirbuļi mums čivina,ka esam iegāzušās viņu teritorijā ar savām dejām. But that's alright. Mēs tikai izjutām pasauli - pilnīgi dabisku. Ak,bet cilvēku uzmanības apliecinājumi mums bija neizsakāmi lieliski. Cits skatījās pavērtu muti un speciāli uzliekot brilles, cits atkal steidzās savās ikdienas gaitās mūsos neiedziļinājies, jo kas gan viņam daļas gar trim trakajām,kas virpuļo pa Vērmanes dārzu rīta agrumā. Nedod Dies' vēl ievilks tajā virpuļdejas pasākumā. Es šorīt jutu gaisu,zāles stiebrus kājpirkstu starpās un jutos kā pilnīgs dabas bērns. Priecājos par to kā kustība attīstās - sākas lēnām, progresē pa manu ķermeni. Es noķēru milzīgu enerģijas lādiņu un aizstaigāju basām kājām līdz mierielai - iepazinos ar Šipsiju, Pēteri, Māri un Dāvja manekenu. Jā, to pašu,ko viņš gluži vienkārši vēlējies nolikt viņu virtuvē. Un kas gan var būt labāks par augstiem griestiem, lieliem logiem un manekenu virtuvē. Mākslinieku dzīve.
Otrdienas rīta brokastis un katliņš tukšs pirms paspējām kājas nomazgāt ar vēsu ūdeni, sēžot uz vannas malas. Un ziniet, tad ir pavisam cits fīlings.
Un es vairs nedzīvoju maziem mulsuma brīžiem. Ceru neapmaldīties dejā un nepazust koku paēnās, saules mirdzuma staros. Un melnie pulksteņa rādītāji var uz brīdi apstāties, jo laiks nav svarīgs. Paliek tikai rasā iemītas pēdas. Un noguris smaids izgaismo mūsu vaibstus.
Mākslinieku dzīve.



Starp citu, puisi košoranžajā jakā uz riteņa - lūdzu atsaucies un padalies ar video,mēs arī vēlamies redzēt.

post | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: