viņš mākslu nelieto

« previous entry | next entry »
Mar. 26., 2013 | 09:53 pm

man iet labi,paldies,ka neapvaicājies.
mazliet sadrupušam sēdēt,dzert jau trešo kafijas krūzi pēdējo divu stundu laikā, un justies neiederīgam pasaulē.
ja nu kāds mani gribēs - viņam jārēķinās ar manu mazo sirdi,kas,mazliet sadrumstalota,lēnām liekas kopā. zāles slēpjas klasikā - grāmatās, mākslā un kafijā. varbūt reizēm smieklos,kas izspurdz no cieši turētās dvēselītes. patiesi smiekli. un mazliet žēli skatieni. pieklājības runas. nevajag man tās runas. neko. es negribu dzirdēt. gribu palikt iemīlējusies atmiņās. nesabojājiet manas atmiņas! man neko nevajag - tikai grāmatas,mākslu un kafiju. es lietoju to visu. tās ir manas narkotikas. un, ak tu tētīt, kāds pavasaris galvā. neticams pavasaris. baudīt debesu nokrāsas,bīstamus manevrus ar riteni starp cilvēkiem,saulesbrilles un lūpu krāsas. svārkus un kleitas. jā,man to visu,lūdzu. var arī neiesaiņot. tikai iedodiet man tauriņus un piedzīvojumus.
taču tas viss salauž. salauž no iekšienes un negrib sadzīt. grib tur palikt mūžīgi. atgādināt. tāpēc labāk pieturēties pie klasikas. un vēl pie arctic monkeys. You're all good.
tā taču nejūtas laime, vai ne? I'm all about nothing es izvairos aiztikt lietas,kas man atgādina atmiņas. lieliskas atmiņas,kuras nevēlos aizmirst,taču šobrīd nevēlos arī atcerēties. man jūk kopā labais un sliktais. man maisās cilvēki. man maisās acu skatieni un smaidi.
varbūt vienkārši jānoskatās My Blueberry Nights un jācer uz melleņu pīrāgu un mazu prāta aptumsumu,lai pēc tam ir vieglāk. just get me out of here. get me out of my mind. vai tā jaunā patiesība slēpjas rubīnsarkanos vaibstos un apmulsušās acīs? tikai,Dieva dēļ, nedodiet man vēl vienu kruasānu un atvadu stāstu. tas viss jau ir dzirdēts.



tikai grāmatas,mākslu un kafiju. un varbūt mazliet viskija

post | komentēt | Add to Memories


Comments {2}

kāpēc?

from: anonymous
date: Mar. 31., 2013 - 10:12 pm
post

ļoti netaktiski,bet varbūt tava atbilde palīdzēs kādam,kurš pats svārstās starp izvēlēm. tomēr sapratīšu,ja arī neatbildēsi,bet tomēr - kādēļ jūs izšķīrāties?

atbildēt | Diskusija


Lācītis.

Re: kāpēc?

from: [info]tokidoki
date: Mar. 31., 2013 - 11:31 pm
post

sāksim ar to - kas tu esi?
ja uzrakstīsi kaut kur citur - varbūt atbildēšu.
šeit nē,šis ir mans lauciņš.

atbildēt | Iepriekšējais