xxl - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 27th, 2013|08:11 pm

toadbeauty
Trīskāršas problēmas.

Lielais saskrējies ar klasesbiedru galvām un bezmaz izdauzījis jauno zobu.
Audzinātājām par šausmām Knīpa apceļ mazāko kolēģi, noceļot to aiz čupra no poda un nometot zemē kā kaķi. Pamatojums - tas bija MANS pods!
Pastarītim puņķi, bet man kaut kā pazūd piens.

Bet vispār jau nav slikti - tās visas problēmas ir pupu mizas jeb pupturi.

Bet, ja par pupām, tad raža ir laba. Gan pupas, gan āboli, gan čirbji, gan karpeļi, gan bietes. Cīnos ar novākšanu. Naudas nav, bet ēdamā pa pilnam.

Kapēc naudas nav? Tapēc, ka ar tiem pabalstiem ir tā jokaini. Sākumā iebirst tā lielā dzemdību atvaļinājuma nauda, ar kuru jādzīvo 70 dienas. Bet nākama nauda - vecāku pabalsts - tiek maksāts nevis "uz priekšu", bet par nodzīvoto. Tobiš tās ir vēl kādas 20 dienas bez naudas. Un tad jau arī neiebirs kontā pilna "alga", bet tikai puse, jo septembrī mums sanāk tikai 15 dienas jaunajā statusā. Tātad, kinders dzimst jūnijā, bet pirmā pilnā "māmiņalga" būs ašpadsmitajā novembrī. Nu esam mēs sūdīgi plānotāji, ko lai saka. Knapi izkruķīsim līdz tam novembrim.
Kā es jau vecajam īgni teicu, labāk būtu dzēris. Kur tik to naudu neizgrūda... Jauna veranda, ahūnie vārti, nejēdzīgi rakšanas darbi pagalmā utt. Būs kāda bilde jāieliek vai...
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: