|
Jan. 29th, 2010|03:44 pm |
Oi oi oi! Ko es pastāstīšu! Nopirkām SuperŅito biezpienu, Alpenrōze. Nodomāju, ka e kāds smalks, kā krēmiem radīts. Normālu latviešu biezpienu divreiz caur gaļmašīnu jālaiž, lai krēms sanāktu, bet te jau gatavs. Tad atcerējos šito: http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/deserti/recipe.php?id=6975 Un nodomāju - tā kā visdrīzāk tādu izvirtību kā maskarpōne pāķos neatradīšu, tad taisīšu ka no šitā biezpiena. Garša viņam arī tāda maskarponiska maiga. Nu sanāca ūberkruta! Tiramisu ar superneto modifikācijām - selgas pecumiem un biezpienu. Kapija arī bija šķīstošā, jo no dabistiskās man vienmēr liekas par švaku. Nu baisi labi. Un nav nemaz skāba biezpiena garša. Un lētāk ar gan jau. Sēdu un apmierināti atraugājos. :) |
|