xxl - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

AVE SATANAS! Nov. 24th, 2008|09:59 am

toadbeauty
Lasu jauno, smuko un melno grāmatiņu.

Gāju uz JR grāmatnīcu univermagā un savā naivumā vispirms lūkojos uz plauktiem, kur lieliem burtiem rakstīts "Jaunumi".
Hā, kā tad :D
Neuzkrītoši apakšējā plauktiņā stāv maza grāmatiņa.

Un tagad mēs to grāmatiņu ar vīru vislaiku ņemam viens otram nost. Viens palasa, tad otrs, un tad es to bezkaunīgi panēmu līdz uz darbu.

Bet man no šitās literatūras sāp galva. Tāpēc, ka mazi burtiņi un vilcienā sūdīgā gaismā, grāmatai kratoties, izsmērējas. Nujā, labi labi. Saprotu - ja grāmata būtu iespaidīgos izmēros, cietos vākos ar sudraba kalumiem, tad es to nekad nenopirktu.

Nu jā - atradu, protams, kur piekasīties Saksa kunga stilistikai un gramatikai, bet tas nu tā - profesionālais kretīnisms un sīkumi. Viena vārdu kombinācija gan man likās neciešama - "pienes upuri". Man domāt, latvieši vienkārši upurē. Kādreiz arī "nes upuri", bet tas vairāk tiek lietots, runājot par cēlu pašuzupurēšanos. Bet krievi gan žertvas kādreiz приподносит.
Pienes Miķelis man peles un Bobis saimniekam čības.
Nu, var jau būt, profesionāliem valodniekiem ir cits viedoklis.

Bet par grāmatas saturu... Lasām un brīnojamies - mēs ar vīru esam sātanisti vai? Grāmatā ir smalki aprakstīti mūsu uzskati un mūsu dzīvesveids... Nē, es neesmu sevišķi šokēta, bet varbūt druksu patīkami iepriecināta :D

Nu jā - un vietām nevar saprast, vai es lasu kārtējos LILIT vai cita bābiešu žurnāla labas dzīvosānas padomus vai sātanistu rokasgrāmatu. Tās pašas idejas. Un tās pašas idejas, kas bija manis kaut kad iepriekšpieminētajā "The Secret".

Pretrunas ar manu izpratni par bībeli līdz šim neesmu atradusi. Kristīgajā bībelē ir teikts, ka materiālā pasaule pieder nelabajam un ka kārtīgam kristietim ir jācieš un jāatsakās.

Vai, un kā man patika teikums par cilvēka un lopa svēto divvienību. Lasīju tieši tad, ka Miķelis bija man ielīferējies blakus un ņurrāja. Nu vai nav skaisti!


Tā lūk.
Īsumā - začot. Varbūt kādam, kas palasīs, tas atvieglos ceļu līdz patiesībai. Nebūs kā man aš 30 gadus jāmocās vai jāmēģina nomirt, lai līdz patiesībai nonāktu :D
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: