nu ja jau pat mikstmiesis |
Dec. 22nd, 2005|12:13 pm |
Rums - bet protams! Un arī Captain Morgan Konjaks/Brendijs - nav slikts. Der. Kalvadoss pavisam der. Šņabis - ne tik daudz kā kādreiz jaunībā. Minimāli. Kandža - labāk iet iekšā kā šņabis. Pervaks. Vermuts - der. Liķieri - fūūūūj! Kā es kādreiz ko tādu iekšā dabūt varēju! Vīns - rōōōzā! Viennozīmīgi. Baltie un sarkanie ar nav slikti. Vēlams pussausie/pussaldie. No pavisam sausa un sarkana man sirdsklapes metas. Plūmju vīni ir ļoti OK. Mājas vīni - neierobežotos daudzumos. Šampanietis (dzirkstošais vīns) - laps priekš paniekošanās. Kopā ar amizieri - ideāli. Džins - skuju izvilkums, bet var. Alus - ō jā! Bauskas tumšais! Lido medalus! Giness arī der. Tikai ne Aldaris. Bet tas jau nav alus. Balzāms - ar saldējumu. Viskijs - nu tā... Tekila - arī nu tā... Absints - ou jē! Un kā vēl! Ar cukura dedzināšanas procedūru. Sidrs - tā ķīmiskā susla? pē! Ja būtu kaut kur dabojams tiešām no āboliem, tad varbūt. Bet armanjaks pie kā šite pieskaitāms? Nav jau gluži konjaks. Tas ir pavisam labs!
Tad vēl dikti gribētos pagaršot zaļo vīnu, bet to jau laikam pie mums nevar dabūt. |
|