- vienīgais kulinārais brīnums manā izpildījumā
- 4/28/10 09:46 am
Beidzot atklāju, kāpēc veikalos šī manta ir tik negaršīga.
Pizdjec - 500g EVE!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 24 commentsLeave a comment
- 4/28/10 09:53 am
-
a normālu margarīnu, lai vafeles garšo pēc vafelēm vēl var vispār dabūt?
- Reply
- 4/28/10 09:54 am
-
vai tad šim nolūkam nelieto sviestu?
- Reply
- 4/28/10 09:56 am
-
nea, īstās vafeles bija ar margarīnu, tad ir īstā garša!:)
- Reply
- 4/28/10 09:57 am
-
tādā gadījumā - vai tad visi margarīni negaršo vienādi? :D
- Reply
- 4/28/10 09:59 am
-
Tādā gadījumā man jājautā dzimšanas gads!:D
- Reply
- 4/28/10 09:59 am
-
astoņdesmit piektais, jā, maziņa :)
- Reply
- 4/28/10 10:01 am
-
P.S. mūsdienu augu tauku maisījumus jau nedrīkstētu uzskatīt par margarīnu...
bet ieintreģēji, jāiet lūkoties pēc visnecilākās paciņas, vēlams slāvu/baltkrievu ražojuma, moš vēl ir kas līdzīgs atrodams:) - Reply
- 4/28/10 10:03 am
-
pirms ~ mēneša "Mego" bija akcijā kaut kādas necilas [krievu ražojuma?] paciņas, kuru saturam patiešām bija tāda dīvaina piegarša - varbūt tas ir tas, ko meklē :D
- Reply
- 4/28/10 10:08 am
-
moš ar, mjā. tagad jau īstu pienu, margarīnu uc. produktus sauc - "dīvaina piegarša" :DDD dažiļi
- Reply
- 4/28/10 10:11 am
-
nu tev secinājumi... varbūt nopērc, pagaršo un tad izsakies, nevis otrādi?
- Reply
- 4/28/10 10:15 am
-
oki, tik tas izstrādājums neģeldēja uz maizes, tikai vafeļmīklai un vēl gan jau kkur:)
- Reply
- 4/28/10 10:12 am
-
1. Vienozīmīgi, ja es cepu tos žagarus, nelietoju veikalā nopērkamos krējuma (produktus), vienkārši izķēzīti pārējie produkti. Tikai un vienīgi - pie zemnieka pērku krējumu (īstu, lauku, ar nazi griežamu).
2. Visa veida sviests un margarīns veikalā ir sūc (ā, nē, bija kkāds sviests bez piegaršām/vegetām un hvz ko vēl klāt, bet kkā sen nav skatīts).
3. Žagariņiem NAV jāliek klāt margarīns. 100%
4. Vispār tā recepte ir sūds. Vo. - Reply
- 4/28/10 10:14 am
-
3. vispār jau es runāju par vafelēm, nav ne jausmas kas ir žagariņi, Dr. Bērziņš?:)
- Reply
- 4/28/10 10:16 am
-
hh, vafeles.
teikšu kā ir - margarīns ir mūslaiku slinkuma produkts. Visām receptem, kas ir lietojamas - derēs sviests (pirkst akalām pie tantes, kura kūtī tur gosnes). - Reply
- 4/28/10 10:20 am
-
:( mans mammis vafelēm speciāli brauca uz pagasta centru pēc margarīna `7xy - `80y. Diez vai aiz slinkuma...
- Reply
- 4/28/10 10:22 am
-
o, man šķiet, ka zinu kurš bija tas margarīns. Tādā sudrabainā iepakojumā. Varēja kā sviestu lietot..
- Reply
- 4/28/10 10:26 am
-
mhm, folijā bija dārgāks, pergamentā lētāks, bet es nemāku aprakstīt, tāds olu dzeltens dzeltens un vafeļmīklu varēja jēlu ķeksēt iekšā, kaut kāda, lai arī dīvaina garša, bet pareizā!:)
- Reply
- 4/28/10 10:27 am
-
mhm, tagad tādu nav :(
Vajaga sviestu. tad būs tā pareizā garša ;) - Reply
- 4/28/10 10:32 am
-
nu vo, izlaižam ašpadsmit komentārus, šis kā atbilde uz pirmo!:D
- Reply
- 4/28/10 10:34 am
-
forši - kad es pasaku, ka vajag sviestu, man pajautā, cik man gadiņu, a kad to pašu pasaka tjigra, tad viss pareizi :D
- Reply
- 4/28/10 10:36 am
-
kušu!:D akcents uz " tagad tādu nav:("
- Reply
- 4/28/10 10:44 am
-
un nestreso tak par gadiem, tas nemaz nebija uzbrauciens, tu tak neesi vainīga, ka apzinātajā vecumā tev vairs nebija iespēja iegādāt postpadomju produktus:0
- Reply
- 4/28/10 10:52 am
-
es nestresoju, es uzjautrinos - tā tik vēl trūka, lai es sāktu uztraukties par to, ka esmu piedzimusi tad, kad esmu :D
- Reply
- 4/28/10 10:13 am
-
Piekritīšu raganišam - margarīniem IR dīvainapiegarša un sviestam tāpatās. Krējumama 90% ir plastmasas piegarša.
- Reply