tita
tita
:.::
October 2008
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

vakar bij diena laba. laikam. mans dieniskas naudinas pelnisanas process ilga tikai paris stundas, jo mani darba deveji jau dienasvidu devas izbraukuma un lidz ar to tiku briva. pirms aizbrauksanas vel man tika pieskirta ipasa vapiano karte, ar kuru par visu jamaksa uz pusi mazak. nu lieliski, ko tur daudz. sada sakara vakarinas, proseco un vins izgriezas ieverojami letak. jauki. jauki tikai nebija, ka masa visu laiku vaikstijas blakus un nelava izbaudit edienu, vinai redz negarso skampiji. nu mulkadesa. un nebij jauki,kad majas apgulos sava gulta un bija karuseli, tados brizos liekas- ne grama alkohola vairs netiks mana mute, ne grama. bet- ja, ja, vardi vien.
"how can u talk about money, when i talk about soul?"- skan man fona sadi vardi. patiesm, par naudu runat ir dumji. ja par temu izvirza dveseli, tad jasaka, ka mani pedeja laika noverojumi nav saviski iepriecinosi. prieks manis pasas es domaju. esmu pamanijusi,ka man nav neka kopiga ar lielako dalu manu draugu un man nav, par ko runat ar manu gimeni. tas ir tik briesmigs atzinums. tas ir briesmigs stavoklis,kad tu sajuties neiederigs savu tuvinieku loka. to es pamaniju tagad, kad biju nedelu majas. nezinu, varbut tas tadel,ka nebiju majs bijusi tris menesus un esmu palaidusi tik daudz ko garam no visu dzivem un vini ari neveido manu ikdienu vairak. sada veida zud kaut kada veida saikne. es saku saikne, nevis milestiba. zinu,ka manejie mil mani nemainigi un es vinus ari, tomer ir briesmigi but majas, bet justies ka svesiniekam. tagad es esmu kaut kur pa vidu- es vairs neesmu majas, bet vel neesmu ari seit. tas ir mulsinosi. ir jasavacas un jakoncentrejas , lai nesaktu sevi kultivet visadas dramatiskas un drumas domas. vienmer jamekle saule. pat tad ,kad list lietus un bieza makonu karta sedz debesis ta,ka ne stara atblazma netiek lidz zemei. vel es rodu speku, vel man izdodas, bet man negribas nemaz laut sava prata iezagties domai, par to ,ka bus, kad vienreiz pietruks tas speks. ceresim tad uz to labako, uz velamako, ka drizuma notiks kaut kas tik labs, kas piepildis mani to radusos tuksumu, kur pastav risks, ka varetu tas ne tik burvigas sajutas rasties. ceresim. ceresu. ceru.
tagad jaiet uz dusu. rit nav jacelas, nekur nav jabruc vai jaiet kajam, bet gulta mani vilina. ielist svaigi mazgata vela, saritinaties siltuma, pasapnot ar acim vala, tad verties blavajas gaismas streles,kas neuzbazigi stiepjas istaba gar zaluziju malam un tad kada bridi iemigt salda miega. mmmm... tik salda miega, ka tikko snigusa sniega es sapni laizos, kur skatu debesus gaisos....
arlabunakti.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: