tita
tita
:.::
October 2008
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

vakar bij piektais datums, hehe, man bij dzimašansdiena. un zin- pēc sazin cik ilgiem laikiem man beidzot ta diena patiešām no visas sirds patika :). nezinu, kas tieši to lielo laimes un prieka sajūtu radīja, bet zinu to, ka pirms aizmigšanas gulēju gultā ar smaidu sejā. es zinu to, ka es mīlu savu ģimeni, es mīlu savus draugus un darba kolēģus. es mīlu pasauli. vienkārši. kādriez es ta nemācēju- mīlēt pasauli. pamazām esmu to kaut ka iemācījusies. prieks. laikam jau ta ir, ka, lai justos laimīgs, ir jāmīl dzīve, sava dzīve, nevis tā, kuru tu kārotu, bet nespēj iegūt, bet ta, kas tev ir dota. es neesmu pārāk taja visā iekšā, bet ieva esamībai tomēr ticu, nu lūk, un es ticu, ka viņš vislabak zin, kur un kāpēc mums jābūt un tieši tur mēs arī atrodamies. protams, ka par laimi IR arī jācīnas, nevar vnk plūst sakot, ka esmu šeit ar šo visu piedzimis, tas man vislabakais un man ar to jābūt laimīgam. ir jātiecas iegūt vairāk (bet es nerunāju par kaut kādām materiālām vērtībām), ir jācenšas, ir jādarbojas. savādak dzīve būtu bezmērķīga, tāda, ka principā vienalga vai tu te esi vai nē, jo tu neko nedari, tava klātbūtne nav nekādā ziņā manama ne pašam , ne kadam citam. ir jābūt laimīgam , lai spētu atrast laimi. apmēram ta tas laikam sanak....
vai die, nu gan aizmaldījos kaut kur tālu prom no vakardienas... jā, laimīga. vakar, šodien biju laimiga, rīt varbūt jutīšos kā suņa sū** (šo vārdu salikumu aizguvu no māsas, vina sodien teica, ka kaut kur uz kaut kadas sētas esot redzējusi uzrakstu- es labak esmu suņa sū**, nekā strūklaka purvciemā, kaut gan purvciemā strūklakas nemaz nav ( nu kaut ka ta, precīci vairs neatceros, bet jancīgs teikums, man patīk), nu tā, jā, rīt varbūt jutīšos, kā suņa sū**, bat ta tam būs būt, lai būtu labais, jābūt sliktajam un ta talāk, vārdsakot- viss balstas uz pretstatiem. ja nebūtu pretstatu, nebūtu pasaules- tads ir mans atzinums. un man tīri labi patīk, es varu paciest tās brismīgās dienas, lai tikai piedzīvotu tās, kuras tadas, ka vakrdiena un šodiena un vel daudza citas tik ļoti brīnišķīgās.

un nākamnedēļ beidzot jasaņemas aiziet uz to filmu "across the universe". es tik taisos, bet nekad neaizeju. vot skade... es jau soundtraku drīz no galvas zināšu, patīk, pozitīvs ļoti. sevišķi dziesma- "hey jude". bītli. nekad nebiju klausījusies bitlus , bet te "bums" un atrodas tik jauka dziesma. man gan labak patīk kā to izpilda kaut kāds cits dziedātajs, kura vardu neatceros, bet galvenie jau vardi un noskaņa. skaista. :)

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: