Baudas · pauzes.


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Atvaļinājums tuvojas beigām..
Man tāpat kā daudziem bija tādi plāni kā mājas, nu tik atvaļinājumā nomazgāšu mājai logus, izmēzīšu visus skapjus, sakārtošu garāžu, aizbraukšu pasauļoties..uzrakstīšu kvalifikācijas darbu...

Protams, kad lielais pārgurums un mūžīgais, skrienošais vāveres ritenis apstājās, es vienkārši 3 dienas nevarēju izkāpt laukā no gultas, visu laiku gribējās gulēt... kapitālisma sekas vai nemācēšana atslēgties no skrējiena uz mājām?

Lai vai kā, visas atlikušās atvaļinājuma darba dienas vecotēvu vedu uz slimnīcu uz procedūrām - nevar būt tomēr nekas labāks, kā atvaļinājumā būt kopā un palīdzēt kādam no ģimenes, tikai žēl, ka tik negatīvā plaknē.

Apjaušot, ka atvaļinājums tuvojas beigām metos trešdienas naktī vadīt datus priekš kvalifikācijas darba, daru to arī pēdējās dienas, katru brīvu brīdi... tad nu šodien izdomāju, ka jāpaņem pauze.. devos pļaut zāli un kas notiek? Zāles pļāvēja motors vienkārši nobeidzas!!!

Loģiski, apsēdos un sāku šņukstēt - vakar nobeidzu Audi, šodien zāles pļāvēju. Laikam kāds lāsts uzmeties..nodomāja manas dziļākās zemapziņas šūnas.

Piezvanīju Mīļajam, ar savu milzu problēmu, šis sāka smieties, ka zāles pļāvējs ir inscinējis savu nāvi, lai tikai Mīļajam būtu iemesls pie manis atbraukt, sasmējos nudien!

Lai Jums katram šodien pa kādam Mīļam cilvēkam, ko uzmundrināt! Smuku vasaru!!

Šobrīd skan::
Sounds Poets - No sevis vairs nav bail
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.