Baudas · pauzes.


2012. gads pirmajos teikumos

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *

Janvāris. es esmu emocionāla padauza.
Februāris. Pēc horoskopā teiktā man šonedēļ nevajadzētu iet uz randiņiem... bet šonedēļ krīt visvairāk piedāvājumu...
Marts. Šoreiz ar viņa nodarbošanos nošāvu tik greizi, cik iespējams. Varbūt tādēļ, ka vizuāli neatbilst stereotipu uzburtajam tēlam un intereses visai netipiskas. 
Aprīlis.  Ja ir materializējušies 85% no manām domām, es ceru, ka tie 15% drīzumā mani atradīs... uhhh! :) es jau sāku tam gatavoties.
Maijs. Pēc bibliotēkā pavadītas dienas aizbraucu Jelgavu. It kā uz randiņu, bet sajūta vairāk gan tāda, ka mēs būtu jau iepriekš pazīstami...
Jūnijs. Man ir jāaudzē muskuļi daudzās jomās. Darbā, attiecībās, skolu šķiet, ka būšu salauzusi. Visas robežas cilvēkam ir galvā.
Jūlijs. Ir gadījumi, kad samainos ar lomām...Un tad nākamais rīts sākas smagi,
Augusts. 6 mēnešu krīze.
Septembris. Ja pēc 2 dienu nogurdinošas kartupeļu talkas, vīrietis var pateikt, ka es izskatos labi vienmēr un it sevišķi labi - samiegojusies.. jāapsver domu ar viņu aiziet uz normālu randiņu.
Oktobris. Man ir jāizdara izvēle, kas es gribu būt. 
Novembris. Viņš dod mājienus, lai es gatavojos pārvākties, bet man laikam nedaudz bail.
Decembris. ----


Mans 2012. gads īsos teikumos raksturo manu pārmaiņu gadu un izmisīgo pierādīšanu, ka esmu gatava attiecībām. Gada laikā biju uz 80 randiņiem, tikai vienu džeku satiku 2x un tas pats šobrīd grib dzīvot kopā ar mani. Esiet uzmanīgi ar to, ko vēlaties.. vēl labāk, neaizmirstiet definēt mērķus ne tikai lielos vilcienos, bet arī sīkās detaļās, lai būtu maksimāli tuvu vēlamajam!


"Kamēr tu mēģini noturēties pie savas "stabilitātes", es mēģinu noturēt līdzsvaru uz tavām sapņu virsotnēm..."


Tags: ,
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry