therealquasi


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Man telefonā ir Notes ar sarakstu, kur es ik pa laikam pierakstu klāt. Tas ir saraksts, ko atcerēties, kad nolemšu ka jāšķiras no sievas.

Ja mēs nebūtu precējušies, nemūžam ne ar vienu cilvēku nepaliktu tik ilgi kopā šādā atmosfērā un attieksmē.

Pat grūti jau iedomāties, kā dzīvot citādāk - kā vestu citas, jaunas vecenes pie sevis? vai ietu pie viņām? ko mēs darītu kad atnāktu? uz guļamistabu, vai uz virtuvi, vai uz dīvānu pie TV? kurā randiņā drīkst sākt aptaustīt? pēc cik randiņiem var iespraust? pēc cik randiņiem var bez kondoma? var jau pirmajā reizē bez kondoma, vienkārši lietišķi noskaidrojot svarīgāko?

ko vispār drīkst pieprasīt no mūsdienu vecenēm? nu tur piemēram vai drīkst prasīt lai nesēž telefonā pārāk ilgi, vai runāt ja skatās telefonā?

par cik gadiem jaunāka (pilngadīgas only, saprotams, bet mūsdienās man liekas 20 gadīga var izskatīties pēc bēbja un 14 gadīga pēc pēdējās prostitūtas) vecene ir sociāli normāli? Pēc/ap 33-34 gandrīz visām var redzēt ka nav vairs nekāda jauniņā, lai gan kopējais profils tomēr diezgan OK.

seksa kameru portālā paskatos parasti kādu vecumu sev sievietes deklarē. vakar skatījos 37-38 gadīgu krievieti, viņa sāk darbu) 4:00 no rīta. pirmoreiz sktoties, ciči norma un tā viss diezgan labi, bet tad jau varēja just ka paveca.

Tad kategorijā curvy vai BBW 18+ teen arī dažreiz 21-24 gadus raksta, bet izskatās uz 30.

Šodien pirmo reizi paskatījos kāds piedāvājums Italian kategorijā. meitenes nopietnā vecumā (34-38) diezgan labi izskatās, daudz dzīvespriecīgākas nekā krievuškas pat daudz jaunākas.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.