09 October 2007 @ 04:51 pm
Paradise  
Pēc piecu dienu pacietīgas gaidīšanas, nenormālas neta bremzēšanas un divām citām neatnākušām spēlēm, manos kārajos nadziņos nonāca B. Sokala pēdējais rūpju bērns "Paradise". Es atvēru mapīti, drebošām roķelēm ieliku failiņu iekš Daemona un...izleca install logs spāniski. Sarauktu degunteli metos cīņā ar visādiem jancīgiem vārdiem un beidzot uz mana desktopa dižojās kārotā ikona. Palaižu spēli - IET! DARBOJAS!OMG!!! - un arī spēle ir spāniski. Visi dialogi, visi dokumenti, absolūti VISS ir spāniski. Ai, karamba.
 
 
( Post a new comment )
Sīkzvērs[info]thegoat on October 9th, 2007 - 09:54 pm
Ak, ak, es jau domāju, ka pasaulē nav neviena, kurš spētu sajūsmināti spiegt par B.Sokala kungu ^^ Par tām jaunajām spēlēm - jā, tā it kā runā, un vēl viena būšot arī 2009. gadā. Pašlaik gan es velku citu viņa darbu - Amerzone.

Un, aizmirsu piebilst, spēlē ļoooooti daudz bagu. Pašlaik esmu iesprūdusi pie leoparda(vēl viena jauka lieta - man nez kādēļ liekas, ka tā ir puma, nevis leopards), pie kaut kādiem dokiem un blā. Man rakstīts, lai eju uz augšu, tad redzēšu, ka viens ritenis iesprūdis smiltīs. Bet kursors šādu opciju nepiedavā. Un kursors šai spēlei ir varens draņķis.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
MeiLin[info]kirsic on October 10th, 2007 - 01:02 am
Jā, man diktam patīk Sokala darbi - par tām jaunajam spēlēm, spēļu lapas visai labi atsaucās... vai tik 2009. gadā nebūs tā spēle par putnu?

Amerzone man nepatika, dēļ tās vadības stila :( , laikam esmu izlepusi...

Jā, ir, ir tur megabagi - tajā vietā es gan neiesprūdu, vienā citā gan, bet nespamošu...

Hmm... man ar tas kaķis vairāk pēc pumas izskatījās :D
(Reply) (Parent) (Link)