27 March 2008 @ 06:57 pm
 
Parādiet man spēli ar VĒl tizlāku vadību, par to, kas ir Prince of Persia
 
 
( Post a new comment )
mdz_snifs[info]mdz_snifs on March 27th, 2008 - 09:15 pm
Segas Aladina versija. Ar zobenu ir šifts, ābolus met ar Ctrl un lec ar Space bar. Normālajā dosā bija Ctrl+Alt+Spacebar.
Un tici man, tas IR kaitinošāk nekā PoP.
(Reply) (Link)
[info]thegrimjester on March 28th, 2008 - 08:24 am
Mistmare


Tā ir RPG ar megaūberinteresantu sižetu, daudzām geimpleja fīčām un vel veselu kaudzi bonusu. BET ne es ne oskars neesam tikuši tālāk par tutoriāli, jo kauju vadība ir TIK tizla, ka es esmu divas reizes nejauši iesitis instruktoram, un oskars vienu. Savādāk viņš mūs visu laiku nogalina.
(Reply) (Link)
[info]zive_ on March 28th, 2008 - 03:10 pm
Speele pirmkaart taisiita prieksh konsoles(vismaz man taa liekas), taapeec arii tik tizla vadiiba. Nu buutiibaa jau vadiibai nav ne vainas jaapieshaujasx tikkai pie taa konsoles stila bla bla bla.

Mani kaitina kas cits, arii konsoles gadiijumaa. Esmu taa pavairaak speeleejis tikai tresho princi, taapeec par citiem nevaru spriest, bet sheit ir vaajpraatiiga probleema ar kameru + virzieniem. Atkariibaa no taa kaa staav kamera tev mainaas virziens uz kuru tu iesi nospiezhot podzinju uz saaniem vai uz priekshu. Probleema tur ka kamera meedz bezjeedziigi mainiit savu atrashanaas punktu. Un ljoti daudzos gadiijumos tas patieshaam ir vaajpraataa bezjeedziigi.
(Reply) (Thread) (Link)
Sīkzvērs[info]thegoat on March 28th, 2008 - 04:42 pm
Oj, uz to es nespēju sakoncentrēties un pagaidām tas beidzas ar klaviatūras iekaustīšanu par nepelnītiem grēkiem -.-" Spēlēties gribās, bet, kad iedomājas par vadību, visa gribēšana pāriet.
(Reply) (Parent) (Link)
andza_arrdh[info]andza_arrdh on March 28th, 2008 - 07:53 pm
Es tevi so saprotu. Arī par to besījos, bet diemžēl tā ir gandrīz visos konsoļu platformeros un tas ir vai nu pierašanas, vai pakāršanās jautājums.
(Reply) (Parent) (Link)