entries friends calendar user info red Previous Previous Next Next
where i lay my head is home - Post a comment
terrible_lie
viens gads. rovno.
Precīzi pirms gada kādā kopējas paziņas dzīvoklī mēs pirmo reizi viens otru uzlūkojām. Es toreiz nodomāju '<em>o, kāds foršs, mazs zaķis, smukas, lielas acis, pati smuka, būs jāpainteresējas vairāk</em>', viņa savukārt padomāja '<em>baigais, krutais džeks, nez kā būtu ar tādu būt kopā</em>'. Drīz pēc tam sākām tikties, nedaudz vēlāk kopā noīrējām istabiņu Rīgā. Nu jau trīs ar pusi mēnešus esam laimīgi precējušies.

Mazliet dīvaina sajūta, jo no vienas puses liekas, ka gads ir visai daudz, jo īpaši ņemot vērā to, kas šī gada laikā ir kopā izdzīvots, taču tai pat laikā šis gads ir paskrējis pavisam nemanāmi. Arī tas, ka šī gada laikā jūtas nav ne mazumiņu zudušas, katru dienu mēs viens otrā iemīlamies no jauna un, kaut arī nu jau 7 mēnešus atrodamies ap 500 kilometru attālumā viens no otra, katru dienu sazvanamies, sūtām īsziņas, sarakstamies draugos. Pirms katras tikšanās reizes vienmēr uztraucamies kā iemīlējušies tīņi savā pirmajā randiņā. Sekss ar viņu ir emocionāli un jutekliski vispiesātinātākais, mēs mācāmies viens no otra, viens otru pilnveidojam un papildinām un patiešām bezmaz burtiski saplūstam viens ar otru.

Pirms dažām dienām es ilgi jo ilgi dirnēju darbā, jo bija sajūta, ka nedrīkstu iet prom, ka šai vakarā es paveikšu kaut ko būtisku. Pēc četrām mokpilnām stundām biju uztaisījis bildi, kuru izrdukāju, ielaminēju un gāju uz mājām. Brīdī, kad to pieliku pie sienas, apstulbu, jo sapratu, ka  šī bilde mani kaut kādā nesaprotamā veidā burtiski hipnotizē, neļauj novērst skatienu. Jutu nenormālu enerģētisku strāvojumu, ietekmi, kādu vēl nekad mūžā ne no vienas bildes nebiju jutis. Tā arī gandrīz visu nakti nosēdēju, skatoties uz šo bildi un cenšoties izprast tās mistisko noslēpumu, līdz nākamās dienas vakarā pār mani beidzot nāca apskaidrība. Sapratu, ka šī bilde vizuāli precīzi attēlo to, kā es savu sievu uztveru, viņas koncentrētu tēlu manā zemapziņā. Tiesa, ja kāds man līdz tam būtu teicis, ka ko tādu ir iespējams vizuāli tik precīzi attēlot, es viņu droši vien būtu nosaucis par muļķi.

Tad arī es sapratu, kādēļ es tovakar nevarēju aiziet mājās, pirms nebiju to bildi pabeidzis. Tā ir mana dāvana sievai mūsu gada pazīšanās jubilejā.

Te ir pati bilde.

Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
noguris, taču laimīgs
Name: noguris, taču laimīgs
Website: red
calendar
Back April 2007
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930