entries friends calendar user info red Previous Previous Next Next
where i lay my head is home - Post a comment
terrible_lie
Pakaļā to debilo Lattelekom. Šitā dial-up's man vēl nekad nav vilcies. Aizsvinējušies, maitas :/

Ā, un jā, no kaimiņienes vakar uzzināju, ka mājā esot redzētas bišu peles, kas esot razmerom v kris. Pats neesmu redzējis, bet lai nu būtu.
No vienas citas, patālākas kaimiņienes uzzināju, ka pilskalnā pirms aptuveni mēneša esot atrasts līķis. Neviens gan par to runāt negrib. Bet nu, neteikšu protams, ka man tagad ir visai "omulīgi" tumšos vakaros atrasties pilskalna tuvumā.

A vārdadiena nosvinēta. Saņēmu jauku komplimentu no viena bijušā klasesbiedra, Ģirta, ka es patiesi esot krietni mainījies (uz labo pusi) pa šiem gadiem. Ar otru bijušo klasesbiedru, Kārli, atcerējāmies skolas laiku piedzīvojumus. Ilzei bija ko klausīties :P A ko var gribēt - tādas ir tās džeku sarunas pēc trim dabeigtiem lielajiem aliem :)

Nu jā, ja vēl kādam ir vēlme ciemos pieteikties, var to darīt caur sms uz manu telefonu, norādot sev izdevīgāko laiku. Nevaru gan apsolīt, ka ikvienu, kas pieteiksies, tā uzreiz arī aicināšu ciemos, jo plānoju pa šīm brīvdienām arī tā kārtīgi pastrādāt, taču cilvēkus apkārt kaut kā sagribējās, thus - be welcome ;)

Reply

From:
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
noguris, taču laimīgs
Name: noguris, taču laimīgs
Website: red
calendar
Back April 2007
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930