riiga dimd bet man pohuj

« previous entry | next entry »
Nov. 21st, 2009 | 08:33 pm

Es atzīšos, man garšo gurķi.
Bet kā tad tā, tagad saka mani uzticīgākie lasītāji, nekad tu vēl neko nebiji teicis par gurķiem, mēs jau padomājām, ka gurķi ir tavs nāvīgais ienaidnieks, nu tad nē, kas jūs stulbi esat, vai. Mans nāvīgais ienaidnieks cita starpā ir Andris Ērglis un Liepājas koris.
Bet jā, gurķi ir diezgan kruta padarīšana, viņus var visur bāzt, taiskaitā mutē, un vēl viņi ir tādi kruti zaļi un lielisks pamats dildo jokiem.
Bet ne jau par gurķiem ir šis stāsts, un ja jūs nācāt lasīt stāstus par gurķiem, tad vispār pisiet nahuj un sazinieties ar Lolitu, bļe, Neimani.
Runa ir ne vairāk, ne mazāk par alkoholu, kas pavērš mūsu prātus pret mums un ir pidars. (J. Pujats) Ko es ierosinu, es ierosinu uz alkohola pudelēm līmēt uzrakstus "lietošana var padarīt nestabilas tādas lietas kā trepes un grīdas" vai atkal "visa šitā izdzeršana var iniciēt debīlu rīcību un izraisīt neveiklas situācijas". Kaitē aknām, bļe. Kuru piš aknas? Par otrajiem rītiem vajadzētu brīdināt, johaidī.
Tagad, kad esmu svētīgi padirsis, iešu turpināt tusēt peldbaseinā ar Skārletu Johansoni un Vairu Vīķi Freibergu.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

tanels

(no subject)

from: [info]tanels
date: Nov. 21st, 2009 - 11:01 pm
Link

sveiciens no lolitas, vinja seezh man blakus un aktiivi pateeree gurkjus. sounds fun
komentaari uz alkohola pudeleem tika izdomaati stipraa alkohola ietekmee naakamaas dienas pirmajaa pusee, tas ir viennoziimiigi. no seerijas "es nekad vairs nedzershu [taa vietaa izdomaashu kko svariigu,ko uzrakstiit uz pudeleem, lai buutu vieglaak attureeties]"
kas attiecas uz shleseru, dirst.

Reply | Thread


tanels

(no subject)

from: [info]tanels
date: Nov. 21st, 2009 - 11:10 pm
Link

sveiciens lolitai, pasaki, lai nomaina tamponu vienreiz, savādāk atkal baseins sarkans paliek.
un tas par tiem komentāriem ir so true! pie tam, ko citu darīt uz paģirām, ja ne uzrakstīt kko uz pudeleem? tikai iedirst jaundžeikaram cepurē un tad skatīties, vai viņš pamanīs.

Reply | Parent