taisni tāpēc
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, April 20th, 2010

    Time Event
    9:22a
    Eiropa ir Dieva jērs, kas nes pasaules grēkus. Tā ir iracionāla labestība un taisnīgums, neko neprasot pretī, bet ejot pretim nāvei. Nepietiek ar to, ka Eiropa ir pasaulē lielākā attīstības palīdzības sniedzēja ar vismazāko politisko ietekmi organizācijās, kas koordinē attīstības palīdzību. tagad viņi vēl steidzami pieņēmuši speciālu atvaļinājumu, ko piešķirs cilvēkiem, kas nav tikuši uz darbu lidmašīnu dēļ. Resp., visi, kas vēl apsvēra takša ņemšanu vai autobusa medīšanu vai lidojumu kombinēšanu, tagad var atslābt. Resp., Eiropa uzņemas atbildību. Eiropa noceļ vulkāna vainu.
    5:21p
    sen nav par ēdienu rakstīts. esmu pamanījusi, ka vēdera vienaldzības dēļ daudz biežāk šeit ņemu kaut ko tādu, par ko nevar zināt, kas tas ir. ja nebūs labs, tāpat nekas. šodien ēdnīcā bija ēdiens ar nosaukumu NASI GORENG bez komentāriem. pamēgināju un ļoti garšoja, būs tāds jāuztaisa.
    5:40p
    latviski pareizi ir Eijafjadlajegidls
    5:50p
    lai manas darba vietas politiskajā galā ir pārstāvēti latvieši, dokumenti neliecina pat par mazāko iniciatīvu no Latvijas puses, resp, jā, ir, jā, sēž, bet nepauž viedokli, nepiedalās diskusijās, neierosina grozījumus un plāna punktus - līdz te nokļūst Šlesers, kurš momentā (kā nu mācēdams) nāk ar iniciatīvu rīkot ārpuskārtas izbraukuma sanāksmi
    7:08p
    katru reizi, kad uzlūkoju savu velosipēdu, pirmā doma man ir, ka viņam ir lieli pauti (es viņu nopirku kopā ar divām lielām bagāžas somām)

    << Previous Day 2010/04/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba