taisni tāpēc
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, April 6th, 2010

    Time Event
    11:12a
    nu labi, ir jau Beļgijā arī savs jaukums, akmens rūķu karaļvalsts. viena no labākajām lietām, salīdz.ar LV, šeit ir nekomerciālisms, izņemot pašus tūristu centrus.protams. un tad tās baznīcas un viduslaiku elpa un nepiespiestā brīvības sajūta.tas,ka pašā centrā var čurāt brīvā dabā virsū uz baznīcas.to es visu sapratu,skatoties lemura bildes šeit: http://klab.lv/users/lemurs/100828.html?#cutid1
    11:17a
    neesmu atradis vēl īsto vārdu,kā raksturot šejienes apkalpošanas kultūru.iepriekš rakstīju,ka nelaipna. tas tomēr nav īstais vārds,jo tajā nevērībā ir arī daudz sirsnības.viss ir vienkārši-kā to teikt.neformāli? vakar Br. dzelzceļa stacijā starptautiskajās biļešu kasēs lūdzu lētāko iespējamo biļeti uz Amsterdamu turpatpakaļ.puisis(acīmredzami gejs),kas sēdēja kasēs,atbildēja,ka lētākais iespējamais veids ir,ja es viņu apprecu, un kā tad būs.pēc tam viņš uz biļetes man ar pildspalvu uzrakstīja vilcienu atiešanas laikus un "have a nice day", uz i bija punktiņš sirsniņas formā.pēc tam izrādījās,ka viņš man ir pateicis nepareizu platformu un es gandrīz nokavēju vilcienu.
    11:29a
    vēl man vismas 3reiz bijis tā,ka es ieeju kafejnīcā vai pat restorānā un jautāju,vai viņiem ir bezvadu internets,viņi apgalvo - ir; un tad es nopērku dzērienu un ieslēdzu datoru,un izrādās,ka tas tīkls tipa ir,bet nevelk, raustās vai nezin kāpēc šodien nestrādā, bet man tūlīt jau beidzas pusdienlaiks vai sākas darbs vai ir jau vēls un nepaspēšu nekur citur, bet viņi rausta plecus un neko nevar padarīt un ne mazākajā mērā nejūtas vainīgi.

    << Previous Day 2010/04/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba