taapati - [entries|archive|friends|userinfo]
taapati

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[13. Jul 2008|18:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vispār esmu apmierināta ar dzīvi :)

dzīvoju vēl tajā pašā dzīvoklī, bet ir doma meklēt citu.. braucu ar to pašu mašīnu, bet ir doma šo pārdot un meklēt citu.. vīriec ir labs un jauks, tāpēc nav doma meklēt citu :D

pagājšnedēļ iesniedzu dokumentus maģistratūrā.. vēl divi gadi norakstīti :D (vīriec arī iesniedza, cerams, ka izdosies ! :))

vakar biju brāļa dēla raudzībās/vārda dienas svinībās.. puika tāds jaukais - runājas savā īpašā veidā ;) un viņš būs mans krustdēls un es būšu viņa krustmāte - forši :)))

vēlāk naktī bija galda spēļu pasākums ar kolēģiem (pārsvarā ar tiem, kas drīz jau būs bijušie).. spēlējām visu nakti līdz 7:00, kad devos mājā :)

šodien treniņš.. ja neskaita to, ka baigi pārkarsu, bija ļoti forši - mēs ar Tango rikšojām/lēkšojām pār kārtiņām un lecām pār šķēršļiem.. labākais ir tas, ka tas zirgs ir tik ļoti mainījies uz pozitīvo pusi. pirms kāda laika pat neticētu, ka mēs tik ātri (kas nu kuram ātri) varēsim tik sakarīgi darboties un pat lekt :)))

rīt jāiziet mašīnai tehniskā.. turiet īkšķus, lai neatrodas vēl kaut kas ;)

otrdien pēdējā darba diena šajā darbā, būs jāuzsauc kolēģiem un jāpasaka paldies :) jebkurā gadījumā - līdz 1. augustam būs sen pelnīts atvaļinājums :)))

trešdien lidoju uz Itāliju.. ķert sauli, jaunus iespaidus no ne-tūristu vietām (un drusku arī no tūristu vietām) un galu galā - atpūsties :))) atpakaļ būšu tikai 25. vakarā :)

1. augustā ir pirmā darba diena jaunajā darba vietā/amatā/utt :) ļoti, ļoti ceru, ka viss izdosies ! :)))

~ 1. septembrī ir pirmā diena maģistratūrā.. ļoti, ļoti ceru, ka tur arī viss izdosies :)))
Linkir doma