Let it be!

Komentāri

Journal Info

Name
taa_ieva

www

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es šodien sapratu, ka ceturdienas man patiks. par cik agrāk ceturtdienas bija vienkārši neizturamas un pirmās lekcijas ik pa laikam tika nogulētas, tagad vismaz būs priecīgi. pirmā lekcija gan bija nedaudz šoks. ienāk jaunā pasniedzēja, ne pēc gadiem jauna, bet mums vēl nepazīstama. un tad baigajā ātrumā - mani sauc Dagmāra, pierakstām pirmo tēmu un tad tādā ātrumā viss pagāja, ka tik turies visu pierakstīt.
bet otrā lekcija bija iepriecinājums visiem - Informātika izglītībā. pirmajā lecijā es uzzināju, kā atvēr un aizvērt logus un kas ir internets. man patika viņas jautājumi - "Vai jūs esat redzējuši kā izskatās disks?" utt. viņasprāt populārākais informācijas pārnesējs šobrīd ir diskete. un man liekas, ka viņa domāja, ka mēs pie datoriem esam bez maz vai pirmoreiz. bet bija mīlīgi. smaids un hihināšana bija liela. ar nepacietību gaidīšu nākamo lekciju. :D
un mākslas terapijā bija tik pozitīvi - saldumi un konfliktu risināšana, kārtīgi izzīmējoties ar guašām. burvīgi. un rīt beidzot varēs gulēt, gulēt un gulēt. jū hū!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba