Let it be!

Komentāri

Journal Info

Name
taa_ieva

sestdiena.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es zinu, ka šodien ir jau otrdiena, bet man tik ļoti gribējās uzrakstīt kaut ko par sestdienu.
tātad sestdien JVĢ bija žetonvakars. tam par godu nolēmām ar humanitārajām meitenēm sapulcēties. sanācām pat veselas 5. aizgājām uz skolu, pagrozījāmies apkārt, sapratu, ka tur vairs nav sajūta kā mājās. vissmieklīgākais reflekss bija, kad mēs kādas 3 aizgājām palūkoties izmaiņu sarakstā. :D turklāt nebija nekādu izmaiņu.
un izrāde. ak, cik ļoti man patika mūzika un orķestris. un vispār jau malači - baigi bija strādājuši, bet mani tā izrāde nepavilka. varbūt arī tāpēc, ka nedabūjām sēdēt. tādēļ arī vairāk par stundu neizturējām un gājām prom. nolēmām iet paēst. kaut gan ēst gribēja tikai Kate. meiteņu solidaritāte.
un tad nolēmām iet uz Admirāli. te atkal bija visjautrākais tas moments, kad es tā naivi pavaicāju - vai mēs tur spēlēsim biljardu? uz ko bija atbilde - kas tu jocīga? kāds biljards? dzersim!
tomēr mēs tur neaizgājām. nopirkām vermutu un aizgājām pie Santas. un tas bija tik jauks vakars, ar daudz daudz apskāvieniem, tostiem, solījumiem. pats jaukākais - sarunājām viena otru uz kāzām uzaicināt. nu tā - pozitīvi!
bet ar paģirām nākamajā dienā. beidzot es iepazinu, kas tās ir par nejaukām sajūtām.
bet visumā ļoti daudz smieklu un smaidu un forši, ka tā var kādreiz ar meitenēm. :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba