Let it be!

Komentāri

Journal Info

Name
taa_ieva

happy birthday!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
fuck! tikko jau šo tekstu biju uzrakstījusi, bet sazin ko nospiedu un nu rakstu vēlreiz.
tātad vakar bija tas lielais notikums, kuram vismaz es gatavojos teju vsi nedēļu. manas vecmammas dzimšanas diena (71!). viss sākās ar pasākuma plānošanu, iešanu uz Jēkabpils tirgu otrdien, kas vien izvērtās par piedzīvojumu. tad vēl trešdien devos pa veikaliem, lai sapirktu vēl pēdējās vecmammai vajadzīgās lietas, jo īstā diena viņai bija ceturtdien. bet sestdien bija mūsu kārta un mammas brāļa ģimenes kārta nākt ciemos. protams, viss sākās jau šepat, mājās ar apģērba izvēli - nekādu pliku pupu, plikas muguras un pēc iespējas brīvāku apģērbu, jo jāēd būs daudz. tad nu, kad viss bija gatavs, devāmies ceļā.
jū. svinības izdevās mīlīgas. protams, neizbēgami bija liela izēšanās, nedaudz par daudz grādīgo dzērienu, bet noskaņojums priecīgs. tad galu galā spēlējām arī jautājumu atbilžu spēli - viens izvelk jautājumu, nosaka, kuram citam to uzdos, vēl neizlasot jautājumu, un otrs izvelk atbildi. un tad mēdz sakrist visai jautri. piemēram, mans brālis uzdeva jautājumu manam mazākajam (11 gadi) brālēnam jautājumu - Vai tu mani mīli? un atbilde bija - Atkarībā, cik izdevīgi tas ir man. bet spēles kulminācija bija, kad tas pats mans mazais brālēns parasīja vecmammai, vai viņa kļūs par viņa bērnu māti. mazliet neveikla spēle izdevās, ņemot vērā, ka visi klātesošie ir saistīti visai ciešām asinsradnieciskām saitēm. bet nu vakars bija jauks.
un šorīt brokastīs par godu 1. februārim apēdu piparkūkas, kas tur stāvēja no Ziemassvētkiem.
un vēl viens liels šodienas atklājums, ka youtubē var atrast arī šādas dziesmas.
http://www.youtube.com/watch?v=2qIt3nbY2U0&feature=related (šī mani reiz pārsteidza, kad braucu uz Rīgu. pēkšņi sāka skanēt pa radio un man visu dziesmas laiku bija mute vaļā)
http://www.youtube.com/watch?v=74okV5AnDko&feature=related (šī ir vienkārši atmiņas no bērnības. tā bija manas māsīcas mīļākā grupa un viņa šo dziesmu bija dikti iemīļojusi. un ja viņi izdeva kādu kaseti (ko es tagad neatceros), tad viņai tā noteikti bija.)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba