Let it be!

Komentāri

Journal Info

Name
taa_ieva

nothing special

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pēdējā laikā par politiku interesējas visi. katram ir savs viedoklis - kāds jau nu kuram, bet viedoklis ir. es turpretī cenšos bēgt no politikas. jo kā gan citādi ikdienā ir iespējams saglabāt pozitīvu noskaņojumu un smaidu? ziņas skatoties tas vairs nav iespējams. pat mana vecmamma, kas nekad nav interesējusies par politiku, nu ir kļuvusi par aktīvāko līdzdzīvotāju ziņām. un naktīs viņa neguļ, jo domā par visām tām šausmām. bet es mīlu gulēt, tāpēc nekādu ziņu!
dīvainākais ir tas, ka bēgot no ziņām un politikas, sapņos pie manis ar vien biežāk parādās politiskas personas. kā jau iepriekš rakstīju par Godmani, kas mani gribēja aizvest mājās. šonakt Godmaņa nebija.
tātad šonakt savā sapņu dzīvē es devos tusēt (jā, tusēt!) ar vienu savu draudzeni, A.Slakteri un Šleseru, kā arī ar vienu sievieti, ko es nepazinu, bet arī viņa bija iesaistījusies politikā. tātad vispirms mēs aizbraucām uz vienu izstādi kaut kur Rīgas centrā, kur varēja arī pielaikot visādus tērpus. aizejot no turienes Šlesers iedeva dzeramnaudu vienai oficiantei - 3Ls apmērā. un tad mēs devāmies uz citu vietu. neko daudz citu neatceros, bet bija interesanti.
citā sapnī atkal redzēju savu pasniedzēju (vīrieti) pliku mana vectēva dušā. kā arī mums tur notika eksāmens, kad viņš bija beidzis mazgāties. (tas laikam vēl pēcsesijas iespaidā)
jauku dienu! :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba