swf

easter

Apr. 16., 2006 | 09:34 pm
No:: swf

Šodien pēc vairākiem mēnešiem beidzot izgāju pastaigāties ar suni pa vecajiem dārziem. Kādas divas stundas svaiga gaisa, sniegpulkstenīšu, slapji sabristu kāju, saules staru. Atnācu mājās ar pūpoliem, bērzu zariņiem, puķītēm. Apēdu dažas papalu oliņas. Jaukas tādas Lieldienas, labi, ka daudz brīvdienu. Absolūts miers, pat mājas kārtošana kļūst labprātīga. Pilnai laimei vēl pāris suši un ūdenspīpe.
Tikai es ceru, ka mans Lieldienu nakts sapnis nepiepildīsies, jo nu tā bija kaut kāda sāga par paralēlajām pasaulēm un dzimtu turpināšanu.
Jā, šādi es varu dažas dienas padzīvot. Ik pēc pāris nedēļām vienu šādu vajag. Pēc tam gan atkal jādisciplinē sevi - viens darbs, otrs, grafiks, termiņi, lekcijas, uzdevumi, tikšanās, izklaide, mīlestība. Viss smalki saplānots. Visam pietiek laika, nu gandrīz visam :) vēl tikai uz tām vēderdejām jāsaņemas, un masāžu kursam jāatrod laiks, un vēl zviedru valodas kursiem un vēl tam un šitam. Bet nāks laiks, beigsies mācības un atkal būs vairāk laiks. Vismaz saule vairāk spīdēs :)
my advice: wear sunscreen.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.