Ak vai atkal

« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2005 | 01:39 am
mood: miers

..naksnīga pasēdēšana it kā kopsavilkumu rakstot, it kā vienkārši stundas nositot. Mans dators ir labošanā, izbaudu laptopa priekus gultā, ērtā pozā, gandrīz datoru segā ievīstījusi. Klausos vienīgo mūziku, kas man šobrīd pieejama no www.aggressive.lv. Tur vislaik skan četras dziesmas. Viena (rakstīts David Banner - Play) ir diezgan piedauzīga. Man pēdējā laikā patīk tāda lētā populārā mūzika, kās bliež pa nerviem un atliek tikai aizvērt acis un es jau redzu kādu dejojam. Automātiski.
Vispār man ļoti gribās, lai atrodas vēl kaut kas, ko es varētu izdarīt, lai nosistu laiku līdz sāks nākt miegs, pretējā gadījumā man tiešām nāksies pabeigt šo kopsavilkumu. Man riebjas drukāt kaut ko tādu. Es vispār neesmu pārāk uzcītīgs students. Vienīgais, kas man patīk universitātē ir angļu valoda, jo tas ir tik viegli.
Nupat sāka skanēt Missy Elliott - On and on. Diezgan iešeikojoši. Nu jā, par lekcijām - man ļoti grūti nosēdēt 1,5h mierā, man ir tāda sajūta ka dzīve tur ārpus auditorijas skrien garām un ka tas, ko es iegūstu sēdēdama un klausīdamās pasniedzēju pseidoteorētiskajā bulšitā neko nekad neatsvērs. Tāpēc lielākajā daļā lekciju es lasu grāmatas.
Un rīt 7.45 man ir jogas nodarbība. Es jau zinu, ka tas būs burvīgi.
Upd: Un tikko nokačāju Kārtību, tīrību. Hh, pievilkšu tētim darba kompi ar visādiem mēsliem.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

(bez virsraksta)

from: [info]mmk
date: Sep. 13., 2005 - 08:47 am
Link

es uz lekcijām ņemu līdz portable.
un tā kā mums ir wireless internets - varu sērfot pa netu.. :)

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Sep. 13., 2005 - 01:24 pm
Link

apskaužami ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


paarsolis

(bez virsraksta)

from: [info]paarsolis
date: Sep. 19., 2005 - 12:34 pm
Link

kaartibu tiribu.. :D

Atbildēt