pagarinātā diena

« previous entry | next entry »
Mar. 7., 2004 | 08:48 pm

biju Ķīpsalā uz Skola'04 ar Daci. savācu kaudzi ar makulatūru un tikai vienu noderīgu lietu - LU bukletiņu. pagaidām izvēle ir izdarīta, bet vēl jau viss var mainīties.
tad biju cirkā. nē, biļetes es pati nepērku. ja nebūtu ielūguma visai ģimenei foršajā ložā, tad es tur savu degunu nerādītu. tur viss ir tik krievisks, spīd sarkans ar zilu un zeltu..pē un ne priekš manis. vienīgais, kas man tur patīk, ir visādi vingrotāji un burvju triki - viss, kur ir tikai pats cilvēks. man nevelk skatīties kā trusītis sit budziņas, strausam tiek uzsiets lakatiņš, mežacūciņa skrien ritenī vai vēl trakāk - tiek atskaldīti pāris nepaklausīgi tīģeri. visādi špagati, balansēšana un magic gan rullē. ;)

pēc tam bija pāris stundu crazy shopping un te nu es esmu. homesweethome.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {22}

Decerebrated individual

(bez virsraksta)

from: [info]muchacho
date: Mar. 7., 2004 - 10:45 pm
Link

klau .. es, protams, negribu tavas cerības graut vai kaut kā tā, taču tomēr es negribētu, lai tu ej uz turieni mācīties. es neesmu nekāds padomdevējs, taču mana māsa tur angļu grupā nomācījās gadu, taču viņai bija saskarsme arī ar tiem, kas ir angļu-zviedru grupā. tiem ir vienkārši klāt zviedru valoda. angļu valoda tur tiek mācīta graujošā līmenī. es lasīju sacerējumus. es kaut ko tādu rakstīju 7 klasē .. moš pat ātrāk ... nu tik debīlus sacerējumus savā dzīvē nebiju redzējis. turklāt tie kadri bija no maksas grupas. un tā zviedru valoda. tā ir aptuveni tādā līmenī, kā mūs tagad māca, taču zinot, cik Inga labi māca (attieksme, metodes), IMHO tajā universitātē būs vēl sliktāk .. es tikai iesaku. tu esi par gudru, lai ietu uz turieni mācīties ..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Mar. 7., 2004 - 11:02 pm
Link

es par šo fakultāti tik pretrunīgus viedokļus esmu uzklausījusi ka vai zinies. var jau būt ka tur ir tik slikti kā lielākā daļa man pazīstamo saka, bet tādā gadījumā - kāpēc Landes meitai tur patīk [viņa mācās dāņu-angļu]?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Decerebrated individual

(bez virsraksta)

from: [info]muchacho
date: Mar. 7., 2004 - 11:07 pm
Link

varbūt patīk tāpēc, ka tur ir zems līmenis un prasības nav augstas. Tur tā ir .. tur ir viegli mācīties, bet, pēc manām domām, profesionālajai izgausmei nav jābūt ar zemām prasībām, (Gribēju rakstīt vieglai, bet tas nav īsti korekti) kas to procesu padarītu smieklīgi vieglu (vidusskolas līmenī). Nezinu, kāpēc Landes meitai patīk tur mācīties. Pajautā, lai sniedz tev konkrētu argumentus .. :)

Atbildēt | Iepriekšējais