(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Jan. 3., 2004 | 03:39 am
music: Chicago Soundtrack - Cell Block Tango

Ai cik jauki! Tikko kopā ar bračku noskatījāmies bērnu filmu Y tu mama tambien jeb - kā viņa latviski tulkojas - Un tavu māti arī. Bija baigi foršā un rēcīgā un pat nelikās pārāk jēla. Tas varbūt tāpēc ka spāņu valodā; es protams piekomplektēju arī subtitrus (es šķiet pirmo reizi savā dzīvē no brīvas gribas tekstā lietoju semikolu!).
Nu jā un mani izfascinēja tā spāņu valoda tāpēc ir doma vasarā iziet intensīvos un tad atgādināt radiem Ibizā, ka es uzprasos ciemos.

/viens vienīgs 'bļe': alfā man ir bans tāpēc netieku pie Džeksona elbūmiem.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {27}

Decerebrated individual

(bez virsraksta)

from: [info]muchacho
date: Jan. 3., 2004 - 03:42 pm
Link

[15:41] -ban starwolf rule 7/draza/Taa visi luudzu parbaudiet savas shaares ar >>> http://www.hub.lv/download/crapfinder.exe un tad buusiet droshi ka neshaaretat visadu drazu!!! >>> sabmusic\FUNNY\Dirch Passer - Op ? D?.MP3 / DeadmaroZ-TLOTL 1 days

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Jan. 3., 2004 - 03:49 pm
Link

man neko neuzrāda bet šķiet viņiem tur nepatīk manas zviedru dziesmas. :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Decerebrated individual

(bez virsraksta)

from: [info]muchacho
date: Jan. 3., 2004 - 04:57 pm
Link

Nē, vienkārši iekš DC++ šie simboli (tikai unicode) - jeb visādi svešvalodu burti, latviešu valodas garumzīmes un mīkstinājuma zīmes, liela daļa kirilicas iekš DC++ parādās kā jautājuma zīmes. Sakarā ar to, ka Windowsā nedrīkst faila nosaukumā būt jautājuma zīmes (?), tad kad fails nonāk iekš DC++ download queue, tad tā jautājuma zīme (?) pārtop par _ un failam vairs nav tas pats nosaukums. Un parādās File not available.
Īsāk sakot tos failus, kuriem DC++ nosaukumā liek ?, tos nevar novilkt.
Ieej DC++, atver savu file listi un paņem search pēc ?. Tad atradīs visus "nederīgos failus". Silti iesaku visus rename ...

Atbildēt | Iepriekšējais