Īpaši vīriešiem domāta ābolkūkas recepte:

« previous entry | next entry »
Nov. 13., 2003 | 05:29 pm


1. Izņemiet no ledusskapja 10 olas, nolieciet atlikušās 7 uz galda un satīriet grīdu.
Nākamreiz esiet uzmanīgāks.
2. Paņemiet bļodiņu un pret tās malu sasitiet olu, dzeltenumu ielejiet bļodā. Notīriet
galdu no dzeltenumiem, esiet uzmanīgs. Un tā - mums bļodiņā ir 10 olu dzeltenumi.
3. Tagad paņemiet mikseri, ielieciet kājiņas un sāciet kult olu dzeltenumus. Pamēģiniet
vēlreiz ielikt kājiņas, šoreiz līdz klikšķim. Sakuliet. Nomazgājiet seju, kaklu, rokas,
muguru, izlejiet no ausīm olu dzeltenumus.
4. Tātad mums bļodiņā ir 2 saputoti olu dzeltenumi, tieši tik arī mums vajadzēs kūkas pagatavošanai.
5. Aplīmējiet virtuves sienas un griestus ar avīzēm, ar vecām lupatām apsedziet mēbeles.
6. Ieberiet glāzē 200 gr. miltu, pēc tam izberiet tos bļodā ar olu dzeltenumiem. Pārējos, uz galda izbirušos 800 gr. miltu uzmanīgi saslaukiet atpakaļ turzā.
7. Pārliecinājušies par to, ka griesti un sienas ir aplīmēti ar avīzēm, sāciet kult.
8. Ieejiet dušā.
9. Paņemiet 4 lielus ābolus un asu nazi, jau laicīgi aizskrieniet uz aptieku un nopērciet jodu, plāksterus, marles saiti. Sāciet mizot ābolus. Apstrādājiet īkšķi ar jodu, apbintējiet to. Sagrieziet ābolos kubiņos un atcerieties, mums vajadzēs 2 ābolus, tā kā gatavošanas procesā var apēst tikai pusīti. Apstrādājiet ar jodu rādāmpirkstu un vidējo pirkstu.
10. Vienīgo palikušo un jau sagriezto ābolu ielieciet bļodā, savāciet arī no grīdas nokritušos gabaliņus, nomazgājiet tos.
11. Sakuliet visu ar mikseri. Nomazgājiet ledusskapi, vēlāk apkaltīs - nevarēs atmazgāt.
12. Tagad ielejiet mīklu formā un ielieciet cepeškrāsnī. Stundu pagaidiet. Ja pēc stundas jums liekas, ka nekas nenotiek - ieslēdziet cepeškrāsni.
13. Kad esiet pamodies, nezvaniet uzreiz 01, vispirms izslēdziet un atveriet cepeškrāsni, atveriet logus.
14. Pēc visa pārdzīvota ar izpildīta pienākuma apziņu vislabāk būtu aiziet uz veikalu, nopirkt torti un kaut ko alkoholisku.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {21}

mademoiselle Brochet

(bez virsraksta)

from: [info]stiklene
date: Nov. 13., 2003 - 06:32 pm
Link

būs jāpamēģina ;)))

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 13., 2003 - 06:36 pm
Link

bet tu tach neesi viirietis!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mademoiselle Brochet

(bez virsraksta)

from: [info]stiklene
date: Nov. 13., 2003 - 07:22 pm
Link

tiem vīrišķiem neko nevar uzticēt, kamēr pati neesi pārbaudījusi :)))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 13., 2003 - 07:29 pm
Link

vispaar jau saka, ka vinji esot labi pavaari..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mademoiselle Brochet

(bez virsraksta)

from: [info]stiklene
date: Nov. 13., 2003 - 08:23 pm
Link

vīrieši ir vislabākie pavāri! ņamm :P bet bez sievietēm viņi ir tādi bezpalīdzīgi.. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 13., 2003 - 08:26 pm
Link

ja sieviete, ir stimuls gatavot garshiigaak un skaistaak, jo vinja to pratiis noveerteet ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mademoiselle Brochet

(bez virsraksta)

from: [info]stiklene
date: Nov. 13., 2003 - 08:43 pm
Link

esam atkarīgas no vīriešiem tikpat ļoti, cik viņi no mums :)
divas ābola pusītes ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 13., 2003 - 08:44 pm
Link

mhm :)
kopaa sanaak viens vesels ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


trtr

(bez virsraksta)

from: [info]panda
date: Nov. 13., 2003 - 07:12 pm
Link

sjis ir baigi labz... :))

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 13., 2003 - 07:15 pm
Link

man shkjiet, ka stiprais dzimums nepiekristu ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


trtr

(bez virsraksta)

from: [info]panda
date: Nov. 13., 2003 - 07:17 pm
Link

nepiekristu vis... :))
bet vienalga reeciigi... :))

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]bezdeliiga
date: Nov. 13., 2003 - 08:13 pm
Link

es nepiekriitu!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 13., 2003 - 08:20 pm
Link

to jau vareeja paredzeet ;P

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]bezdeliiga
date: Nov. 14., 2003 - 11:06 am
Link

es nemaz neesmu TIK drankjiigs pavaars!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 14., 2003 - 03:48 pm
Link

skat. atbildi uz [info]uksa iebildumiem. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


efix

(bez virsraksta)

from: [info]efix
date: Nov. 13., 2003 - 10:40 pm
Link

nepiekriitu :P

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]black666wings
date: Nov. 13., 2003 - 11:40 pm
Link

oo jaa... =] kaa es grbetu taadu kuuku nogarshot :P

Atbildēt


etnomuzikologs

(bez virsraksta)

from: [info]uks
date: Nov. 14., 2003 - 08:46 am
Link

es neesmu kaut kaads nevekls durnis, kas nespeej miltus sabeert kaa naakas.

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 14., 2003 - 03:38 pm
Link

pieraadi :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Nataliesugar

Jauki!

from: [info]nataliesugar
date: Nov. 15., 2003 - 02:43 pm
Link

Forša recepte. man baigi8 iepatikās. Atgādināja biku textu no grāmatas, ko sev nopirka mans draugs- Pavārgrāmata idiotiem ("Clueless in The Kitchen"). Tur ar viss šitādā garā dots. Bet nu tik bezcerigi tie vīrieši nav virtuvē, ar trešo gatavošanas piegājienu tīri vai varētu arī sanākt pagatavot ko neindīgu un par ēdamu. ;-)

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Nov. 15., 2003 - 02:51 pm
Link

neindīgu un ēdamu lol ;)

Atbildēt | Iepriekšējais