jaukais vakarinjsh vane? rrrrrrrr

« previous entry | next entry »
Apr. 20., 2003 | 10:56 pm
mood: grrrrrrrrrr
music: on a train

bljaaaaaa es to ingu nozhnjaugshu. pie vinjas bija 2 biljetes uz konci lielajaa gjildee un vinja pasaka ka negribot braukt uz riigu man vinjas atdot. Bet ieprieksh tach apsoliija!!! turklaat kad vinja man pateica kad vinjai slinkums kkratiities uz centru - tad ka es jau smuki kaapu aaraa no vilciena centr.stacijaa. rrrrrrrrrrrrrr nu neko piezvaniiju annei pavazaajaamies pa Vecriigu (oi kaadi tuseetaji pilns un lielaaka dalja kas staav uz ielaam barinjos ir totaalie luuuuuzeri) papljaapaajaam.

shodien gan nejutos paaraak labi jo visas vinjas domas un briizhiem pamaaciibas es uzklausiiju pacietiigi un mieriigi. shodien kauchkaa negribeejaas buut tai aktiivakajai sarunas pusei. lai jau parunaa, es zinu ka vinjai patiik. bet es sataisu gudru un piekriitoshu gjiimi un klusiiibaa domaaju cikos man vilciens.
vispaar izsaku sev publisku FUJ. nesmuki taa dariities ar savu best friend lai kaa man vinjas gudraas runas dazhx neapniktu.
un veel Liels FUJ ingai kas nevreeja savaakties un pacelt savu pakalju no diivaana lai atvestu man taas sasodiitaas biljetes. grrrrrr dusmiiga.....

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

Illumine

(bez virsraksta)

from: [info]illumine
date: Apr. 20., 2003 - 11:46 pm
Link

Nolēmi pievienoties Eskobar'istu pulciņam? :) Kādi iespaidi?

Atbildēt | Diskusija


*

(bez virsraksta)

from: [info]swf
date: Apr. 21., 2003 - 11:46 am
Link

nu taa dveeeseliski :)

Atbildēt | Iepriekšējais