stranger to you


September 24th, 2006

Man pieder tas, ko es esmu redzeejis @ 06:41 pm

Klausos: tango

Pirmais, ko tu pamani, ir zvaigznes. Skaties un briinies, ka tik daudz un pavisam citas.
Otrkaart, uudens griezhas uz otru pusi. Un man shkita, ka taas ir pasakas.

Cilveeki sevi dievina. Lutina un izklaidee. Ruupeejas pirmkaart par sevi, bet paguust arii par visiem citiem. Katru nedeelju kalendaaraa esot vismaz viena sarkanaa diena un visiem ir fiesta. Un siesta. Nepaartraukti. Dievina dziivee un naavee, celj sev pieminekljus un mauzolejus. Rindaas vien. Un staavos.

Miljons balkoninju, no kuriem dziedaat dont krai for mii ardzhentiina un uz kuriem sastaadiit pat veselus kokus un mezhus. Restoraani otrajos staavos - koshas kraasas, haotiska apkalposhana, pusdienas plus viins pa latu. Tam visam pa vidu ir skatuviite, uz kuras seezh seniili vechuki melnos kreklos trinkshkinot gjitaaras un akardeonus, kameer otraa malaa dzied sieviete - nosmeekjeetaa balsii, asaraam aciis, dzied it kaa visa pasaules naakotne no taa buutu atkariiga.

/Vakar es braucu paargaajienaa. Nevis vienkaarshi braucu, bet gan ar 1976 gada mashiinu braucu. Toties apriikota ar prozhektoriem. Nevis taapat braucu, bet tuksnesii braucu. Klupt paar beigtaam goviim, piities viinogulaaju laukos un sadurstiit rokas ar kaktusiem.
 

Comments

 
(!)
[User Picture Icon]
From:[info]aiz
Date: September 25th, 2006 - 01:12 pm
(Link)
SKAISTI un patiesi!