10 Jūlijs 2011 @ 19:57
Zvejnieksvētki. Lapmežciems.  
Zaļļumballe 2011 kopumā nebija slikta. Mūzika šogad bija daudz sliktāka kā pērn, un tomēr.. bija gan smieklīgi, gan forši. Par to lielā mērā danko meitenēm = mums tomēr ir superīgs kolektīvs!
Pabraukājos pirmo reizi mūžā Auto-dromā un tiku taisni pie mašīnas (bļā), kura brauca kā vien pati vēlējās - uz priekšu vai aizmuguri -, kamēr pārējām beibēm bija normāli vadāmas. Lai nu kā, pārsmējāmies!
Karuseļu apsargiem mīļu sirdi iedodiet piešķilt cigareti, jo tā mēs tikām pie divām brīvbiļetēm uz trako-karuseli.  Beigu beigās, tas nemaz tik forši nebija, jo man galva gandrīz sasprāga uz pusēm no sāpēm un temperatūru arī uzsita smagi gaisā. Foršs tas organisms, bet ko lai dara?!
Nu jā, tad nu patusējāmies un aizgājām uz rīta pusi bikīt pagulēt.

Šodiena iesākās ar jūru un pludmali. Lai gan ūdens šodien bija nesalīdzināmi vēsāks kā vakar (tie, kas Lapmežciemā izdomāja peldēties vakar viennozīmīgi bija tikai ieguvēji. Ūdens kā piens... mm..), protams, bija patīkami. Vēlāk ar meitenēm nedaudz pasauļojāmies (un es mazliet aizmigu), un tagad nedaudz man sāp VISS, bet gan jau pēc dažām dienām būšu pilnvērtīgs-kustonis.
---
Rīt beidzamā diena kopā ar manu mīļāko menedžerīti un svētki turpināsies.
Ahoi.