Ķirsīts
21 Oktobris 2008 @ 00:39
baigais sviests  
laikam, neticās, ka es to saku, bet es šodin jūtos kā pārākais zubris.
Es biju ārā tikai uz kādām 40min un tad visu vakaru vnk mācijos fiziku.. Un rīt sanāks mācīties, atskaitt to laiku, kad būšu koncertā (jā, es laikam uz viņu tomēr eju)... un td 4diena, kd ar pēc idejas ir tikai jāmācās..
un tad brīvlaiks, kad es maybe kādas 2vas dienas varēšu ar atpūsties. :/
 
 
Ķirsīts
21 Oktobris 2008 @ 01:02
 
Es sāku tiešām domāt, ka man ir vajadzīga palīdzība. Es vnk jūdzos. Es vairs nepazīstu sevi, to, kāda es biju agrāk. Man rodas sajūta, ka man ir pilnīgi pajāt uz visu un visiem. Man sāk šķist, ka tulīt vairs nebūs labi. "Pokera spēlēšanas" problēmas draud uzvirmot ar jaunu svaru un es vnk tulīt jutīšos kā miss.slut.
Esmu sākusi mācīties. Pat nesaprotu kādēļ. It kā man nekā cita labāka nebūtu ko darīt.
Visumā, es jūtos diezgan pamesta novārta, jo telefons klusē.
Prieks vēl, ka ir vīriņš, ar ko patērzēt sēžot pie sava "kalkulatora". Prieks, ka skolā ir Agnese, kas daudz maz man liek domāt, ka pasaule ir skaista un jauka. Arī prieks, ka ir Svens ar Annu, ar kuriem kopā tomēr ir tā vnk labi..

Es arvien nenormāli esmu pārmīzusi jēgu un bik pat nožēloju, jo vismaz to kā ir tagad.. nez vai kāds bija iztēlojies. Stulbi gadas, ko lai saka.. Un es gribu, lai viņam ir labi. Un tai pat laikā.. es gribu, lai ari man ir labi un, lai es vnk pārstātu domāt. xDD
Bet visumā, es jūtu uzlabojums. Man lēnām paliek pajāt pat pilnīgi jebkuru cilvēku. Necilvēcigi, bet.. vieglāk dzīvot. Vismaz pagaidām.

Jūtos zaudējusi visu emocionāli skaisto, kas manī reiz bijis, bet... nez. moš vnk nav ko fiziku tik daudz mācities. xD
 
 
Ķirsīts
21 Oktobris 2008 @ 19:33
 
šitā laikam bija vien no nedaudzajām patiešām-sūdīgajām dienām.
Gulēts: maz. Bet visu dieu ķermenīts pat nenožāvājās.
Paeglītim var sanākt nenormālākie sūdi, dēļ stulbā Zarņa. Reāli, visa klase jūtas tā baigi sūdīgi, baigi vainīgi un.. lai gan man tur nekāda sakara, es jūtos šausmīgi sūdīgi, jo, ja mūsu audzinātāju dēļ tā idiota atstādinās no audzinātāja pienākumiem, pus klase, es tai skaitā, vnk ejam prom. Bez Ģirta tā skola vairs nav tas. Bez viņa vnk psc.. Nu i nahuj.

Fizikas kd iesūkāja. Slimot uz priekšu vairs nedrīkst, jo citādi paļubomu es lidošu laukā no skolas.

15mit minūtēs saņem divas sms, ka bļaģ.. vnk notiek fuckin great things. sabesījos vēl vairāk.

Buža sms ar uzsita nenormālāko vainas apziņu.

Kr4 rezultātā uz mani ir apvainojušies pāris cilvēki, esmu piečakarējusi buzi, jo uz koncertu neaizgāju, atkal dēļ skolas, mācībām un kontriķiem... Piečakarēju senča cerības, jo viņš vakar bij tas, kas man skaidroja fizikas pamatjēgu, bet iekš kd es neko nepaspēju izdarīt. :/

Ai.. sviests kr4. šodien vāros, besos un visumā gribu nošauties. Pat gulēšana nepalīdz. Ai, da nezinu, pēc kā viss šitais izskatīsies rīt, bet šobrīd.. liekas, ka viss, kas saistīts ar mani sūkā.