suutiiba

Post a comment

zhurnaala info

Name
suutiiba

skumiigi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
skumiigi bez gala un bez malas. kaapeec man liekas, ka mans viirietis uzskata, ka pats var dariit visu, bet, kad es to izdaru, tad ir pasaules gals. un jebkuraa gadiijumaa vinjsh nnotikusho paveersiis taa, ka es esmu taa sliktaa.
vinjsh ar saviem dzhekiem tusee gandriiz katru nedeeljas nogali. es vienu dienu sho 3 kopaa buushanas gadu laikaa atljaavos visu dienu ar draudzeneem pa riigu tuseet. un draugam, protams nepatika. iemesls - es izklaideejos, bet vinjam jaastraadaa. es par sho meitenju tusinju vinju informeeju jau triis meeneshus ieprieksh. un to darbinju vinjsh vareeja arii atstaat man uz naakamo dienu. tajaa dienaa jau obligaati nebija jaaizdara. bet vinjsh priencipa peec izdariija, lai buutu tas apbizhotais. un tagad arii tusee pa vieteejo domi, bet es kaa muljkjiite seezhu un gaidu maajaas. kaut gan nejuutos kaa muljkje. juutos taa, ka vinju miilu un gaidu maajaas. patiesiibaa... es apsoliijos braukt pretii. un nemeloshu - es neatteikshos braukt pakalj pat ja tas buus jaadara 4os no riita. es braukshu un viss!!! jo miilu!!!
ir jau veel shaadi taadi siikumi. tas nenoziimee, ka es vinju nemiilu, necienu. vinjsh mani arii miil. juutas ir abpuseejas. man tikai ir neliela dusma un to kkur vajadzeeja likt. piedodiet par pareizraxtiibas kljuudaam, bet es raxtiiju aatri, lai nepazuud doma.

jautaajums: vai tieshaam viirieshi var atljauties visu, bet sievietes taadaa pashaa situaacijaa ir sliktaas? kaa ir ar juusu pieredzi?
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba