entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
suspends - Post a comment
suspends
Sloka
Vakar bik ietusēju Slokā pie krievu laiku monstra - Slokas papīrfabrikas. To, kā viņa piedirsa visu Lielupi un nevarēja peldēties pat jūrā, atceros joprojām. Labi vien ir, ka tas sūds deviņdesmitajos aizklapējās ciet un delfi profesionālo komentētāju gaudošana par itkā iznīcināto LV rūpniecību man galīgi nerūp.
Bet nu apkārtne, industriāla tā ne pa jokam, bik atgādināja Černobiļu.
Pabraukājot tur bik apkārt, baigi biju pārsteigts par tur esošo lielo čigānu daudzumu, izskatījas kā kādā hārlemā, mājas - grausti un uz katra stūra kā bandas iz amīšu bojevikiem tusē čigānu bari treniņbiksēs un bija arī pat šķībacainie. Sajūta diezgan neomulīga - visi baigi lūr un atskatās. Salīdzinoši ar papīrfabrikas kraju, maskačka tad šķiet kā kultūras oāze.
Vēl ievērtēju, ka tur čigānu ģimenes standarts ir vismaz 10 sīkie, bļin vairojas kā truši, bārdainajam kampējam no TP tāds ģimenes modelis pat sapņos nerādītos.
Pēc skata nelikās, ka sīkajiem būtu liela gadu starpība, ja jaunākajam ap 3 gadi, tad vecākajam tā ap 10-12. Šķiet, tiklīdz čigānmāte piedzemdē sīko, tā uzreiz atkal ir stāvoklī ar nākošo un tā visu laiku.
mhmmm, lāga neatceros, bet laikam tā bija arī žurkām :>
Bet tāds nu tur valdošais bezcerības fīlings likās diezgan reāls, atsauca atmiņā deviņdesmito gadu sākumu - fabrikas nav, darba nav, $$$ nav, nemanīju arī ka kāds kostu, jo laikam nav par ko.
Njaaa

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Vienmēr pohainais
suspends
User: [info]suspends
Name: suspends
Mēnešreizes
Back July 2012
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031