entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
suspends - Post a comment
suspends
garmin edge 305 HR - pirmskats
Ar šā gada velo sezonas atklāšanu priekš velo braucienam jau sen bij iekārojies kāds statistikas verķis + GPS, pagūglēju un izrādījās, ka tāds iraid tikai Garmin. Otra alternatīva bij Magelan, bet tas pārsvarā tūristu verķis, nevis velo - un, izlasot Zparks review par to 30Ls vērto velo stiprinājumu, kurš nekam neder, kā arī par iebūvētu kādus piecus gadus vecu LV karti, Magelan tika izmests no manas wishlistes.
Labi, a Garmin Edge 305 karšu nav  vispār :>  Bet izštukoju, ka tās kartes nafig ir vajadzīgas, jo man diezgan labi patīk blandīties/apmaldīties kādā pieRīgas mežā un iedomāties, ka beidzot esi izbēdzis no civilizācijas un alus krogiem un braukājos pa neapdzīvotiem džungļiem, a bet GPS ar karti manas naivās iedomas uzreiz nolīdzinātu ar zemi, parādot ka braucu paralēli tikai 50 m attālumā no civilizācijas, tb no kāda autobāņa vai kāda kroga tepat aiz tuvākā pagrieziena pa kreisi.
Palasot dažus review - vietējā CU un diezgan izsmeļošu review no pocketgpsworld, nolēmu - pie dirsas, ir jāņem neskatoties uz to, ka gadžets piķo gandrīz pusi no mana amatiervelo cenas.
Nākošais steps: lētākās cenas iečekošana iekš salidzini.lv un ebay.co.uk, secinājums - LV veikalos diezgan mazs piedāvājums un mazākā cena ir semicom.lv (pārējiem +50Ls), savukārt ebay lētākā uz solīšanu vidējā prognozējamā cena ap 100 GBP + vēl shipping (by it now cena ap 160GBP). Nolēmu, ka nav ko čakarēties, jāpērk no vietējiem + ir garantija.
Nenācās ilgi gaidīt - pasūtīju vakarā, semicom atveda jau nākošajā dienā.
 Tagad par pirmajiem negatīvajiem iespaidiem, patestējot bez velo :>
LCD liekas par tumšu un ne visai saskatāms, nav labs kontrasts (salīdzinoši ar webā redzētajiem screenshotiem un uz kastes bildes attēloto), tāpat ir arī ar ieslēgtu backlighting. + vēl LCD bik ir pašķībs attieciibā pret korpusu (sukas līkās taivaniešu rokas)
GPS signāls centrā ielās ir diezgan neprecīzs, precizitāte svārstījās no 10-200m (aprakstā high sensitivity GPS receiver).
Līdzi nākošais Garmin softs uz sitiena likās ka nekam neder, jo nav karšu un nevar noeksportēt routes, ko savukārt var izdarīt SportTracks un izmantojot google maps, parādīt topogrāfisko karti un satellite view.
Altimetrā (augstuma mērītajā) vispār neiebraucu, sākumā rādīja +145m, sākumā pieņēmu ka tas ir domāts virs jūras līmeņa :D Bet vēlāk ieslēdzot, rādīja ap +25m, līdz man mājās piektajā stāvā parādīja 0m un pat -1m.
Pierubīju sev heart rate sensoru, sirds sitieni dažu minūšu laikā svārstījās no 85-110BPM, kautgan es tajā brīdi sēdēju dīvānā un kasīju kuli.
Nu, tie ir tikai pirmie synth testi/iespaidi, rīt ar velo būs jāizbrauc uz mežparku ietestēt gadžetu kaujas apstākļos, tur varētu tad viss kardināli mainīties :),
jo aparāts liekas diezgan advanced un ar tādām līkām rokām sākumā neizprast...

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Vienmēr pohainais
suspends
User: [info]suspends
Name: suspends
Mēnešreizes
Back July 2012
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031