entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
suspends - Post a comment
suspends
eirosnuķis `07
nobalsoju par Gruziju ne tikai dēļ par maniem tik iecienītajiem līkajiem snuķiem, bet par samērā mūsdienīgu skanējumu/aranžējumu.
To, ka jaunatne un eurodance cienītāji neskatās Eirovīziju, varēja nosecināt no DJ Bobo neiekļūšanas finālā (songs ar bij tipisks bobo stils, kas daļēji jau zb, kāpēc vairs nav a la "somebody dance with me")

UPD: pēc Eirovīzijas LTV1 studijā Streipa un Mīlgrāves čalošana par rezultātiem likās līdzīgs kā neformāls "ekspertu" tusiņš kādā krogā pie alus kausa. Bet nu respect, bij diezgan interesants.
Savukārt krievu OPT rādītais afterparty bij pamatīgs vāks. Sākumā bij intervija tiešraidē ar to baltkrievu džeku un viņa mecenātu - Kirkorovu, kurā līdz bezsamaņai tika slavēta krievu un baltkrievu augstās vietas, kā ar n-tajiem studijas skatītajiem bļaujot Russia, Belorussia un Ukraina rulzz, un ar ka konkursa uzvarētāja - Serbija - ir mūsu brāļi, līdz pašās beigās, raidījuma vadītāja uzkurināti, totāli nolika ar zemi Veru Serdučku par to ka dziesmā itkā dzirdama frāze "goodbye Russia". Diezgan nu negaidīts pagrieziens šajā slāvu grupu apjūsmošanā, ka pat nobrīnījos, kā tā var - pirms tam visa studijā absolūti fanoja arī par Ukrainu, bet pēc raidījuma vadītāja speciāli ierosinātās nodiršanas, Serdučku tad visi arī totāli nolika - esot izgāzusies, jo tikai otrā vieta, līdz pat draudēšanai, ka viņai(m) Krievijā koncerti un disku pārdošana vairs nespīdot, jo krievi viņu ignorēs, nodevība etc, tb lai nešpļauj akā no kuras pats dzer...
Krievu politmentalitāte ir diezgan apbrīnojama. Par to, ka paša dziesma bij perfekts krievu-ukraiņu balagāna piemērs, nerunāsim.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Vienmēr pohainais
suspends
User: [info]suspends
Name: suspends
Mēnešreizes
Back July 2012
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031