Tikai tu.. viena pati...

Atkal tu te biji. paņēmi mani ar visu savu sirdi un dvēseili... Kā vienmēr kad esi te.. ar mani... tik mīļa.. un pakļāvīga... vienīgā, kas man šķiet, šobrīd un jebkad tik daudz ir nozīmējusi....
Tik maiga.. mīļa un iemīlējusies... Gribētos lidot,ja vien es to spētu.. pacelties spārnos un ar tevi... ar visu to labo, kas mums ir, un to, kas ir tevī.. neredzu vairs ne slikto, ne arī ko citu.. Vienkārši, tas viss ir normāli, tas viss ir man :) Tu esi mana.. domās un brīžos, kad neesam kopā arī.. vienmēr zinu, ka esmu tavās domās tāpat kā tu manās... Ir grūti tam ticēt... bet es zinu, ka tas laiks, ko mēs pavadījām šķirtas kopš brīža, kad redzējāmies pirmo reizi bija vajadzīgs..
Es ticu arī tam, ka ir paredzētās otrās pusītes un ka vienmēr īstais cilvēks nāk īstajā laikā.. Es tam visam ticu, vienmēr esmu ticējusi.. es zinu, ka tu esi ar mani.. :) vienmēr būsi, lai kas arī nenotiktu.
Var jau teikt, ka es te pārāk skaisti runāju un tā nav taisnība, bet ir.. Tā ir.. Katrai ir vājības un tas vēršainīgums, kas mums abām, tikai piedod to labo.. tas piedod asumu... laimi, un visu citu.
reizēm, kad tu esi te, tevis ir par daudz, ir... bet negribas kaut ko teikt vai kaut ko mainīt, jo aju nākamajā brīdī... nākamajā mirklī tu esi tik pietiekama.. tik mīļa.. un vienīga... Mana.. mans riesmonītis..
Kā gan tu man vari piedot visu, ko es daru, nesaprotu.. venkārši, es nekontrolēju visu, var jau būt, ka vajadzētu kaut ko mainīt, bet ko?? Vai vispār kaut ko sevī var tik ļoti mainīt, ka paliek labs?? :) Njeee... tad es nebūtu es.. tad es nebūtu pati.. tā kas tev tik ļoti patīk, tā kura tevi tik ļoti piesaista.. Man patīk būt kopā ar tevi un būt pašai, būt laimīgāi, kaut ari neesmu pilnība pat gultā ne, bet vienalga.. es esmu laimīga ka tu esi, ka tu man pieskaries, ka tu mani skūpsti, ka es varu ar tevi darīt visu, kas vien ienāk prātā.. Mēs esam tik ļoti vienādas, tik ļoti mēs pašas :)

Comments

February 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      
Powered by Sviesta Ciba