No SMOKING DIARIE

Mana daljeejas nesmeekjeeshanas kampanja saakaas 23.03.2009. Saakaas viss ar veelmi atbraucot uz Daniju atmest, bet atbraucot, sapratu, ka varbuutpa daljai samazinaas izsmeekjeeto cigu daudzums, bet ne process kaa taads.
Tad nu luuk, idea.. amats rokaa. puishi saka, ka varot dabuut akupunktuuru for free.. Oles sieva aicina 23.03 ierasties ciemos un izbaudiit seansu.

23.03.2009 Seanss 12:45, liidz tam briidim jau esmu izpiipeejusi vairaakas cigas, liekas ka 3 vai 4as.. kas ir vairaak nekaa ierasts. Akupunktuuras istabaa, es veel domaaju, vai veelos nesmeekjeet, bet iespeejams ka der pameegjinaat.. man takshu ir vajadziigi izaicinaajumi dziivee. Taa nu sabakstiija 6as ilgturiigaas adatas,biki sap, bet nekas.
Kaare peec smeekja nerimstas, jau izejot no Oles maajas gribas uzvilkt vienu duumu. Noturos liidz vakaram. Peec vakarinjaam, arii veel turos, Beno izpiipee manu cigu lidz pusei, taalaak nopiipeeju, es kad biju viena.

24.03.2009 Juutos ljoti slikti. Nesapratu, detoksikaacija, vai 7dienas ritenjbraukshana. Skolu neapmekleeju, paliku istaba liidz vakarinjaam. Juutos drausmiigi.. galva reibs, energjijas nav, visu laiku jaadomaa par cigareti, cik ljoti gribas. Visu dienu noguleeju, noadiiju un palaidu garaam, liekas pusi savas dziive, bet arii esot tur pie paareejiem, liekas ka baudiishana neizdotos, esmu bubulis. Azeju guleet, nopiipeejusi vienu cigareti visas dienas garumaa, liekas 3reiziitees piipeeju vinju, jo kaifa kaut kaa nav, moraalaas saak mociit.

25.03.2009 Nu jau juutos dikti labaak, vismaz kaajas nesaap.. taa ka nu vienigi nav energjijas, bet skolu apmekleeju. Peec brokastu laika pierunaaju tomer evi papiipeet biki. papiipeeju, bet nekaa iipasha. Kafijai kaut kaada diivaina garsha, bet visu var paciest, ja tas ir iislaiiigi. Diena ta normaali, bet juutu sevii ljoti lielas dusmaz un taa taalak... iespeejams ka veel jo projaam detoksikaacija. Apatiite baigi palielinaajusies. Meegjinaaju nepiipeet visu dienu.. nez kaa sanaaks.. vakarinjaas eedu kaut ko diivainu.. bet arii tas kaut kas diivains likaas nevis bezgarshiigs, bet ruugts, sauss, pretiigs. Ja taa ir, kaa saka, ka garshas kaarpinjas atmetot smeekjeeshanu atdziivojas, tad briesmiigaaku paartiku kaa sheit neeesmu eedusi jau dikti sen. Vakaraa.. tomer pierunaaju pirmsguleetieshanas pussiti nopiipeet.. nopiipeeju, bet kaifa nekaada. Lirkas, ka tomeer pieradums, atkariiba no procesa, nevis garhas.. nevaru vairs izbaudiit, bet galva visu laiku ir azinjemta ar domu par cigareti.

26.03.2009 Meegjinu tureeties... pulkstens jau 11:40, nesmu piipeejusi, visu laiku meegjinu sevi apchakareet ar laiku parlikshanu. Nu jaa.. no rita peec brokastes teicu sev, ka buu ciga pirms Outdor, tad paarliku uz peec out dor, tagad peec lunch.. nu jaa.. iespeejams, ka peec lunch sevi iepriecinaashu, bet vai tas ir vajadziigs.. Nu jaa.. ai.. nu jaameegjina kaut kaa... varbuut varu iztikt, bet ja galva vidu laiku aiznjemta ar vienu domu CIGARETE!!!! Baudas nekaadas, bet doma veel jo projaam taa pati!

Comments

February 2010

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      
Powered by Sviesta Ciba