stepes_vilks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:45: Canon A95

Comments

From:(Anonymous)
Date:17. Jūlijs 2005 - 19:58

Sony 7,2 megapikseli

(Link)
es nopirku Sony 7,2 megapikseli kamearu. man bija Fuji 3 megapikselu un biju apmierinats, bet par labu cenu kas piedavaja jauno Sony - nevareju attureties. nekad agrak nebuitu domajis ka pirksu 7 megapikselu kameru, jo uzskatu ka ari ar 3 megapikseliem (ok, maksimums cetriem) var iegut labu rezultatu.

tagad - kads ir mans secinajums. pirmkart - es gandriz nekad nelietoju maklismalo pixelu daudzumu, bet parasti taa, starp trijiem vai cetriem uizveelos. liidz ar ko jaasecina ka tas tikai naak opar labu. kaa? nu kaa zini, tad jo vairaak pixeli, jo labaakai jaabuut leecai. attieciigi taatad sajaa aparaataa leeca ir pietiekami laba, labaaka kaa tajos kur mazaak pixelu. un ja ar labaaku leecu focee mazaak pixelos tad ir labaak kaa ar sliktaaku leecu mazaak pixelos (logiski, ceru ka tas ir saprotams). un es neemsu nekaads specs lai to saprastu.

un tagad speciaali prieks tevis - ja veel neesi iegaadaajusies/-ies Canon, tad padomaa par to Sony 7 megapikselu kameru (es neatceros preciizo modela nosaukumu). veikalaa taa maksaa ap 34 Ls (tikko mans sencis nopirka arii), es dabuuju par 200, + 512 MB kartye maksaja kaut kur ap 50 ls. taatad, par to pasu cenu ko tu mineeji es dabuuju baigi lielo atminu (ja 3 vai 4 megapixeli - simtos bilzu).

un visbeidzot - ja tu man jautaasi ur un kaa tu arii vareetu par 200 Ls dabuut saadu kameru - es tev pateiksu. vai savediisu kopaa ar paardeveeju (ja vin vins veel paardod taas). raxti man uz arturs (tratratra) jaffa.lv
Powered by Sviesta Ciba