stepes_vilks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:04: zemeņu laukā apmaldījies
labas vakaras, mīļā pasaule'pasaulīt! saki man jel, vai tu gadījumā nezini kādas mentāla rakstura zāles, kas līdzētu pret t. s. "svētdienas vakara drudzi", jebšu vienkārši ārprātīgu vientulības sajūtu 7dienu vakaros? pasaulīt, tu taču mani saproti (es nesaprotu tevi/tiek paraustīti pleci), tu man neieteiktu neko banālu un tik pat tizlu kā piemēram "noklausīties to Paula plati "Tik dzintars vien"".

bet citādi baigi labi. priecājos par jauko Tīrona interviju ar Ziedoni RL pretstatā Rītupa intervijai ar manu sava veida elku Rortiju, kas bija gaužām samocīta un nekāda.

biju uz Brīvdabas muzeju. noteikti aizbrauc, pasaulīt, tur ir ko darīt, moderni izsakoties. it sevišķi kifīgs skats ir uz Juglas ezera pretējo krastu pēc muzeja izložņāšanas. un es nesaprotu nekādīgi, vai tiešām tā latviešu tauta ir tik nežēlīgi drāzta, ka 1 gs. laikā masveidā sāka dzimt garāki bērni? jo izrādās, ka mūsu vismaz daļējie senči bijuši daudz īsāki par mums - tā var spriest gan pēc griestu augstuma, gan gultu garuma.

bet tas tā. kabatā pačkas sigaret nav; tā ir uz galda. lidenes sudrabotiem spārniem debesīs nemana, cojs ir miris (rainis arī), bankovskis (ne tas, kas šoferis) ir spēku briedumā. nu jā. kaut kā tā. bet kā vienmēr kaut kā trūkst. tāpat kā tai meitenei no Smushing Pumkins Try Try Try videoklipa. Nu tā "hold on" laikam.

Comments

From:[info]chaika
Date:18. Aprīlis 2004 - 21:42
(Link)
mani arii vajaa sveetdienas kaitinoshais miers un taada nekaadiigaa sajuuta-praats atpuushaas-sirdij vientulji..

man atkal vairaak Riitupa intervija patika-taada viegla..arii jau lakam viss atkariigs no taa-kad lasa..

sveetdienaam pietruuxt actiona!
[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:18. Aprīlis 2004 - 21:54
(Link)
par actionu piekrītu. rītupa intervijām ar filozofiem ir viena kopēja iezīme, kas sevišķi iezīmējas, pēc tam izlasot to pašu interviju ar Ziedoni - dzīves prombūtne. teorijas tiek aptirzātas varbūt pat tīri tā neko. bet trūkst kaut kā tāda, ko varētu dēvēt par stīdziņu uz cilvēku, nevis filozofu. tak iespējams, tā arī ir iecerēts. bet manuprāt tas nav pareizi.
From:[info]chaika
Date:18. Aprīlis 2004 - 22:03
(Link)
bet ir interveejamie kas ljaujaas un ir, kas neljaujaas..filozofam jau pashaa pamataa bija attiexme, ka shii intervija vinjam kaa cilveekam nav interesanta, kaut vinjsh tur lauzaas!
[User Picture]
From:[info]pasts
Date:18. Aprīlis 2004 - 21:44
(Link)
Pasaule pasaulīte pati pret savu vientulības sajūtu ne reizi nav atradusi labākas zāles par savas vientulības apzināšanu kā pēkšņu piederumu sev. Atrauj aliņu, uzsmēķē izstabā - izvēlies roku vai džezu. Vai ja nu nekādīgi citādāk nevar - tad Džedajus.
[User Picture]
From:[info]stepes_vilks
Date:18. Aprīlis 2004 - 21:57
(Link)
atbilde/ieteikums nav pareiza. vajag pieņemt kādu reliģiju. bet tam jau es esmu pārāk samaitāts, stilīgi izsakoties.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:18. Aprīlis 2004 - 22:03
(Link)
From:[info]ex_viens978
Date:18. Aprīlis 2004 - 23:22
(Link)
aga
[User Picture]
From:[info]elvira
Date:8. Jūnijs 2004 - 19:15
(Link)
un nav ne vienas pazīstamas zvaigznes..
Powered by Sviesta Ciba