Posted by [info]spiritualized on 2008.08.04 at 10:08
Pirmdiena,
kad Tu pamosties tikai, lai uzreiz aizmigtu un momentā sāktu sapņot, par to kā Tu pērc ģitāras kabeli, bet beigās izrādās, ka tas ir rotaļu kabelīc, veikals ir bērnu un tavs brālis nez kāpēc atrodas tur un ir nopircis 7 diskus, lai izprintētu vienu failu, kāpēc šeit? Pie dievmātes žviguļiem, Nezinu kā šis fakts tur iederējās, bet pārdevēja bija čigāniete, nezinu kurš asinssūcējs man uzrīdijā šo sapni, iespējams šī pati čigāniete, bet es biju kā "7 DISKUS?! 7?!",
tādos brīžos - uzreiz kā pamosties, velies no gultas laukā, kaut vai sāniski, nekas nav baisāks, par 3 sec sapņiem "vēl tik 5min" laika periodos, bāā, modinātājs, tas zvana ik pēc 5min, katras 5 min ir kā elle zemes virsū, es, protams, pārspīlēju, man patīk sapņot,
anyway,
šodien gāju uz darbu un domāju cik ļoti pieguļoš ir mans wife beater krekls, paņēmu ne to izmēru, bet fuck it, now I can strike everyone with my gayness.
Darbā kā vienmēr man neiet nets, izņemot lattelecom wi-fi un es pat nezinu ko es šodien darīšu, izņemot grāmatu lasīšanu, well, runājot par e-grāmatām, I am gone.

Tagad ir nets un es beidzot tieku iepostēt šo ūberierakstu, es pat negribu iedziļināties, ko es uzrakstīju pirms "anyway" nav vērts.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.