Spilvens

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Tuesday, February 15th, 2005
5:56p - Rokdarbi
Pat vairs neatminos laikus kad man uznaaca kaare pec rokdarbiem.

Bet tagad taa ir uznaakusi nepaarvarami liela un man tagad ir adatas, daudz dzijas un rokdarbu zhurnaals.
Ieshu maajaas un buushu vecmaaminja(khm sieva) - izcepshu kartupelju pankuukas ieritinaashos ar adiikli oranzhajaa diivaanaa un gaidiishu sev miiljo cilveeku maajaas.

Vecums laikam, bet juutos sasodiiti labi.

(14 comments |comment on this)

5:59p - Iemiitnieki
Laikam neesmu pastaastiijusi par savu maaju jaunajiem iemiitniekiem - Smilshu peli, kas reizeem ir paaraak hiperaktiiva un vinjas galvenaa dziives jeega - vajag tikai rakt.
Vinjai ir skaistas melnas acis, asi melni nadzinji un kupla aste un melna sviitra kas migree pa visu kazhoku - te paraadoties uz skausta , te uz purninja, te uz pakaljgala.
Rokaas nedodas, pagaidaam...

Madagaskaarieshi(prusaki) tur miit jau no pasha saakuma un shodien esot bijushi pashnaavniweciski noskanjoti - raapaas uz leeca, raapaas un leeca Bet varbuut taas bija kaarteejaas dailjleekshanas sacensiibas :)

Maajas garinjsh laikam ir vissenaakais iemiitnieks - dara visaadas jautras lietas - aiznjemas kaadu mantu, pastaigaajas pa koridoru, pleesh gitaarai stiigas un grabina shaha kaulinjus.

Vislielaakais muusmaaju radiijums ir Diivans. Ornazhaaks par mandariiniem un var visvisaadi izlociities - kaa tikai vajag :)
Ieseedies taadaa un dungo - Tev oranzhi mati, tev oranzhs ir viss...

(1 comment |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba