Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas - Komentāri

[info]special_r3. Aug 2009 13:59

dzīve rit. laiks skrien.
ir jau 4.augusts. skat, vasara jau gandrīz cauri. jāsaka, ka laiks te jau pavisam rudenīgs. domas ar sāk tādas kļūt. lēnām.
pār novadu ar 35m/sec triecās vētra - raujot līdzi vienu naftas tankeri un neskaitāmas sīklietiņas no norvēģu pagalmiem - avīzes tika piegādātas slapjas, bet laikus (dēļ īsā dzīvescikla dienas avīzes tiek drukātas uz ļoti zemas kvalitātes papīra, kas pat nedaudz saskaroties ar ūdeni pārvēršas šķidrā mazinformatīvā produktā).
par 129nok ~10ls iegādājos lielisku statoil krūzīti, kas ļauj man to visa šī gada garumā atkārtoti bez maksas uzpildīt jebkurā šīs valsts un, šķiet, arī zviedrijas statoil (mazie kauguri no dramenes pateicoties šādai brīnumkrūzītei vispār vairs netērē naudu kafijai un tējai, bet iemanās to uzpildīt arī mājās nogādāšanai).
kojās ēdu koju dzīvi - pieķēru vienu tautieti speram pārtiku - dikti sirdīgs uz brīdi kļuvu - tīri vai bija jāturās, lai pirmajā brīdi tam rogovkas gangsterim tā kārtīgi neievicotu pa skaustu. savācos. drusku apdēdu dusmas un pietika ar pabiedēšanu. ļoti vēlētos iztikt bez konfrontācijas - es taču meklēju miera ostu. bet skumīgi, ka tautietis. bet nu norakstīju to uz jaunību, bez sāta un prāta.
kopumā kojās jūtams spriedzes pieaugums - tuvojas pārbaude laika beigas un baumo ka no desmit jaunpastniekiem tikai pieciem tiks piedāvāts turpināt darbu. jāsaka, ka darbu te iespējams atrast tikai nepieciešama kāda druska veiksmes un norvēģu valodas zināšanas. patiesībā, ja ir norvēģu valodas zināšanas veiksmes nemaz tik ļoti nav vajadzīga.
vakar mūsu kojas nonāca mazpilsētas uzmanības centrā, jo tajās aizsākās briesmīgais trilleris, kas stindzina mierīgo iedzīvotāju prātus - aizvakar īsi pirms pusnakts (es diemžēl jau biju nolicies slīpi) pa kojām esot auļojis visai apaļas komplekcijas rēgs ar masku un nazi - paskrējis te, pasēdējis tur un devies iztrakoties blakus esošā autostāvvietā, kā arī pretī esošā slimnīcā - mierīgie iedzīvotāji bija ļoti satraukti un kaut arī tika izsaukta policija rēgam kā jau rēgam izdevās nozust nenotvertam. policijas izmeklēšanai pašreiz nav rezultātu, bet kojās runā, ka zviedra edvīna draudziņš kaut ko rēgainu apēdis.

logi

parks

paris

maza

maza2

logi

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.