Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas -

27. Jun 2009 13:39

atputa

mana iela

sestdiensritaizbraukums

gimentite

šodien pēc darba domāju iet uz veikalu tikko tas atvēries - cerībā iegūt lētas "akciju" pārtikas preces. sestdienā plkst.9:00 tonsberga vēl guļ. pēc piektdienas masveida dzīves svinībām tiek atgūti spēki. faktiski pilsēta tika sakopta laikā no plkst. 5:00 līdz plkst. 7:00. tādēļ uz veikalu atvēršanu tā atkal ir jaukā mazpilsēta. veikali ir tukši - daži agrie putni pulcējas beķerejā pie rīta kafijas - veikala apsargs koķetē ar pārdevēju. izlemju brīvdienai par godu iedzert pašķidru kafiju pa 25nok ~2lvl. kafijas kvalitātei nav nozīmes, ja par to saulainā jūnija rītā samaksāti 2lvl, tādēļ lasot grāmatu, dzeru to uzsvērti izbaudot.
kaut arī sāpes labajā kājā arvien uzsvērtāk liek sevi manīt, mazliet paklīstu pa pilsētu, kas šķiet visai nesteidzīgi lietišķa - pamodušies ir tie, kam tas ir pienākums.
pārtikas veikalā atstāti kārtējie 175nok ~14ls - cerēto "akcijas" pārtikas kalnu nebija - it sevišķi žēl par neesošu akcijas jogurtu, jo neakcijas jogurti maksā nieka 30nok litrā. vispār veikalā vēl neviens nesteidzas - šodien pēc vakardienas iepirkšanās drudža iedzīvotāji droši vien atgūsies mazliet vēlāk. un tad steigsies iepirkt pārtiku wīkenda piknikiem - svētdien veikali nestrādā - tāda jauka tradīcija vispārējās patērniecības gaisotnē.
dodos mājup - šodien paredzēts mēģināt izbraukt paspiningot - jāatpūtina kājas.

Garastāvoklis:: dodos ēst
Mūzika: 1 mile north - glass wars (2001)/minor shadows (2003)

pieķēpā!Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry