Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

uztveres variācijas - Komentāri

[info]special_r15. Sep 2010 20:59 dažbrīd rudenī

Dažbrīd straujāk tuvojas rudens – dažbrīd melanholija piezogas kā Latvijai nupat piezadzies īspirkstu mizložņa. Dažbrīd gribas klausīties tikai Yndi Halda vai If These Trees Could Talk. Likās, ka šitās smeldzītes jau kaut kur iepakaļ atstātas, bet, nē, tepat vien sārtajās lapās slēpās. rudens lietus dzen istabā un liek atkal smaržot āboliem un kanēlim. Jau mēnesi atkal nesmēķēju – tādēļ rudens kulinārijai trīskārša jauda.
Dažbrīd tuvojas arī saulainais rudens – dažbrīd pilnīgi negaidīti arī vecs velosipēds var kļūt par draugu.
Dažbrīd šķiet, ka rūķu mansards arī nupat kā jau būs labiekārtots. Šoruden nopietnāk raugos uz nēģiem vairs nevajadzīgām mantām, kā arī šeit tik populāro socializācijas veidu – krāmu tirgus. Tas ir rudeņiem un pavasariem raksturīgs veids kā iebraucējiem par smieklīgām naudām iegūt visu sadzīvei nepieciešamo, nēģiem šeit labpatīk iegādāties dizaina lietas ar vēsturi, un, šķiet, arī drusku paskatīties, kas kaimiņam vairs nav vajadzīgs. Priecē, ka šādos krāmu tirgos visai veiksmīgi iespējams diskutēt par pirkuma summu. [info]parasts plašu grozīšanas vajadzībām iegādājos plati, kas saucas – aerobic dancing. Iepriekšējā saimnieka labie nodomi par slaidu figūru un veselīgu dzīves veidu tālajos astoņdesmitajos būs cietuši neveiksmi, jo plate tā arī nav tikusi izpakota.
Dažbrīd gribās vēl paspēt šogad uzkāpt kādā vietējā paugurā, taču nēģi zina teikt, ka šī ir pēdējā nedēļas nogale bez sniega pauguros. Varbūt tomēr vēl varētu paspēt uzsteberēt samērā netālajā Gaustatoppen, kas esot viens no glītākajiem nēģu pauguriem. Varbūt kāds grib pievienoties nākamsestdien paugura iekarošanā? Dažbrīd kopīga apņemšanās tomēr stiprāka.

zverinsh

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.